WSS Valencia - 2. kvalifikace

Spousta jezdců nezlepšila svůj páteční čas a tak se raduje z první řady stejná čtveřice, která se radovala již po první kvalifikaci v pátek.

Zajímavou situaci předvedli jezdci třídy Supersport ve své druhé kvalifikaci. Počasí bylo chladné, sice nepršelo, ale studená dráha nedovolila většině jezdcům zlepšit svůj páteční čas a tak se stalo, že prvních pět jezdců zůstalo nezměněno. Do první řady se tak postaví čtveřice, kterou jsem avizoval již včera - Katsuaki Fujiwara (Suzuki), Chris Vermeulen, Karl Muggeridge a Robert Ulm (všichni Honda). Druhou řadu pak předvedou se včerejším časem Jörg Teuchert, jeho kolega Christian Kellner, Gianluca Nanelli a domácí pilot Kawasaki Pere Riba. Do třetí řady se postaví nováček Jürgen Van Den Goorbergh, loňský Mistr Světa Fabien Foret, italský bukanýr Alessio Corradi a Belgičan Werbem Daemen. Čtvrtou řadu vytvoří Cristophe Cogan, Broc Parkes, Iain MacPherson a druhý jezdec týmu Yamaha Belgarda Simone Sanna.
Smutný jistě zůstane zraněný bývalý Mistr Světa třídy Supermoto Thierry Van Den Bosch, který po pádu nenastoupil k dnešní druhé kvalifikaci a protože jeho včerejší čas nepatřil k nejrychlejším (včera odjel pouze tři kola), svítí u jeho jména ono známe NC.
Závod třídy World Supersport startuje zítra ve 13:20 hod. a přímím přenosem ho vysílá TV Eurosport.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist