WSS Oscherleben - 1. kvalifikace

Svou první kvalifikaci dnes absolvovali i jezdci třídy World Supersport, v neuvěřitelné kvalifikaci, ve které je plných dvacet jezdců v jedné sekundě, zvítězil Karl Muggeridge.

Fantastická bitva o každou desetinku ozdobila kvalifikaci třídy Supersport. Vždyť v cíli kvalifikace se nakonec ukázalo, že celkem dvacet jezdců se vešlo do jedné sekundy. Tento výsledek již dnes předznamenává opravdu nádherný závod, který nám bohužel uteče v přímém televizním přenosu.
Vítězem první kvalifikace a zároveň držitelem provizorního Pole Position se stal australský jezdec týmu Ten Kate Honda Karl Muggeridge (1:30,250), který za svými zády zanechal druhého Stéphane Chambona z Francie o 0,064 sekundy. Třetí místo obsadil překvapivě další francouzský jezdec Sébastien Charpentier před týmovým kolegou vítězného Muggeridge Chrisem Vermeulenem.
Páté místo si dnes zajistil tovární jezdec Suzuki Katsuaki Fujiwara před šestým Pere Ribou, sedmým Jürgenem vd Goorberghem, osmým Robertem Ulmem a devátým Wernerem Daemenem, desítku nejlepších uzavřel Alessio Corradi z Itálie.
Všech 29 jezdců, kteří nastoupili do kvalifikace, se prozatím bezpečně kvalifikovali do nedělního závodu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist