WSS Imola - 2. kvalifikace

Karl Muggeridge z týmu Ten Kate Honda se radoval z Pole Position pro start zítřejšího závodu.

Z vítězství v kvalifikaci na závod třídy Supersport se po dnešním dnu radoval australský jezdec Karl Muggeridge, který časem 1:51,592 dokázal za svá záda odsunout všechny své soupeře a do zítřejšího závodu tak odstartuje z Pole Position.
Jako druhý se v kvalifikaci umístnil francouzský jezdec Stéphane Chambon (+0,661) a jako třetí Muggeridgův týmový kolega a krajan Chris Vermeulen (+0,761). První řadu startovního roštu ještě doplní další Francouz Sébastian Charpentier (+1,159).
Na dalších místech se umístnili a druhou řadu tak vytvoří nejrychlejší Holanďan Jürgen vd Goorbergh, tovární jezdec Suzuki Katsuaki Fujiwara, překvapivě další Japonec Tekkyu Kayo startující na třetím motocyklu týmu Yamaha Belgarda a nejlepší z domácích jezdců Gianluca Nannelli. Do třetí řady se postaví muž jenž se bude zřejmě zítra loučit s titulem, tedy Fabien Foret, další z mimořádně nasazených jezdců továrny Yamaha Kevin Curtain, Rakušan Robert Ulm a Němec Christian Kellner. Aktuální výsledky z Imoly naleznete v sekci VÝSLEDKY.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist