Waldmann testuje Harris R1

Včera a dnes měl Ralf Waldmann otestovat zcela nový stroj Harris R1. Mělo se tak stát na dvou britských okruzích, kam Ralf nedávno odcestoval.

Veterán Moto Grand Prix, německý pilot Ralf Waldmann odcestoval do Anglie, kde se chystá poprvé otestovat nový stroj Harris R1. Ralf by měl touto dobou mít již první testování úspěšně za sebou, když plán soukromých testů týmu Petera Clifforda Harris WCM zněl – středa v Mallory Parku a dnes v Rockinghamu (možná tam vyzkouší i maximálku na oválu). Další testovací plán je připravován na společné soukromé testy s týmem Suzuki Racing příští týden na okruhu Catalunya kde následně proběhnou i IRTA testy se všemi ostatními týmy MotoGP.
“Doposud jsem viděl pouze obrázek motocyklu a tak jsem zvědavý až ho doopravdy uvidím“, říkal před odjezdem do Anglie Ralf Waldmann. "O motocyklu jsem telefonicky hovořil s hlavním mechanikem týmu, vyprávěl mi o stroji, ale nejlepší je vidět ho osobně. Velmi mě zajímá jak funguje motor."
Ralf Waldmann také hovořil o svých penězích, o kterých jste si již na těchto stránkách mohli přečíst. "Osobně jezdím téměř za žádné peníze, já chci pouze jezdit a dokázat, že i pomalý motocykl se může stát rychlým. Náš cíl je udělat motocykl rychlý a získávat body co nejdříve. Je normální, že motocykl nebude zpočátku srovnatelný s ostatními stroji, bylo by divné kdyby tomu tak nebylo", přidává Waldmann.
Ralf na konci loňské sezóny hledal angažmá jednak v BMW Cupa a jednak v automobilovém Porsche Capu. "Čekal jsem a čekal co se stane až jsem se dostal do styku s Peterem Cliffordem a získal jsem u něho místo. Jsem velmi šťastný a již se těším na start."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist