VYJÁDŘENÍ K TISKOVÉ ZPRÁVĚ TÝMU ELIT GP ZE DNE 10.09.03

V článku naleznete oficiální stanovisko nejen otce Jakuba Smrže, ale především jeho agenta, pana Martina Smrže k vypovězení smlouvy svého jezdce z týmu Elit Grand Prix.

VYJÁDŘENÍ K TISKOVÉ ZPRÁVĚ TÝMU ELIT GP ZE DNE 10.09.03 Dobrý den,
chtěl bych touto formou podat vysvětlení pro eventuální Jakubovy příznivce a v duchu zachování objektivity.
Musím bohužel konstatovat, že informace tiskové zprávy závodního týmu Elit Grand Prix z 10.09.03 je zavádějící. Nelze pochopitelně vedení týmu upírat právo na rozhodnutí, kterým sleduje zlepšení výsledků. Pan Epp stejně jako já ovšem víme, že ukončení Jakubova působení v týmu Elit GP má svou podstatu v osobní rozepři mezi mnou a panem D. M. Eppem. Čili, zřejmě ne diplomaticky, ale pravdivě a polopaticky formulováno, Jakub dostal výpověď, jelikož jsem vyřkl v telefonickém rozhovoru myšlenky, které pana Eppa urazily.
Neubráním se dovětku, že i podložená skutečnost může občas někoho urazit.Zaskočilo mne ovšem, že může " urazit " člověka formátu pana Eppa.
Přesto vnímám celou záležitost jako situaci, která se ve sportu a v životě může stát a stává. Považoval bych se ale za morálního slabocha, jestliže bych z jakéhokoliv důvodu, jež může nastat, neuvedl na pravou míru podání tiskové zprávy. Ta totiž vyznívá, jakoby Jakubovy výsledky byly vzhledem k celkovým možnostem týmu ve třídě 250ccm nedostatečné.
To by ale potom pan Epp popíral ve středu něco, co mi sdělil a napsal v úterý, a tak v principu nejedná, jak jsem ho poznal. S pozdravem Martin Smrž

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist