Vincent v plné rehabilitaci

Francouzký pilot Arnaud Vincent, který bude v letošní sezóně obhajovat titul Mistra Světa ve třídě 125 ccm, stále neví zda se vůbec ještě před zahájením šampionátu sveze.

Každodenní rehabilitaci v rehabilitačním centru ve St. Raphael podstupuje v těchto dnech francouzský jezdec Arnaud Vincent, který se v prosinci zranil při supermotardových závodech kde utrpěl frakturu kotníku. “Každé ráno navštěvuji centrum kde až do poledne podstupuji rehabilitaci. Celá tato práce je soustředěná na získání kompletní hybnosti mého kotníku“, říkal tento jezdec jenž dle vlastních slov doufá, že na zahájení Grand Prix bude již zcela v naprostém zdravotním pořádku.
Vincent také nastínil problémy, o kterých se již delší dobu hovoří, že totiž továrna KTM nemá k dispozici ještě vůbec žádný motocykl, se kterým by zahájila šampionát třídy 125 ccm. “Před koncem tohoto měsíce jsem měl jet do Rakouska k testům ve větrném tunelu. Začáteční práce na novém motocyklu se trochu pozdržela. Stavba nového KTM je již po termínu a nyní to vypadá, že motocykly nebudou připravené ani na IRTA testy. Nejpravděpodobněji vypadá, že jezdit budu až při nějakém soukromém testování těsně před zahájením šampionátu.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist