V závodě až 23. místo

„Bylo to moje nejhorší vystoupení v letošní sezóně, musím na tento závod rychle zapomenout...“, řekl Matěj Smrž po závodě v britském Brands Hatch.

Misano – Mistrovství Eropy
Sobota – 26. 7. 2003 Sobotní kvalifikaci Matěj nedokončil.

Do sobotní kvalifikace nastupoval Matěj s osmým časem z deštivého, pátečního tréninku. V sobotu ráno nepršelo a všichni jezdci ihned začali zlepšovat svoje páteční časy. Po polovině tréninku figuroval Matěj na skvělém 6. místě, ale potom musel předčasně z tréninku odstoupit pro poruchu převodovky. Nakonec z toho bylo bohužel až 23. místo na startovním roštu.
„Jsem velmi zklamaný, protože to byla moje nejlepší kvalifikace a určitě bych do konce ještě zrychlil. Okruh mi sedl a neměl jsem nikde žádné problémy a motorka fungovala 100 %“, řekl Matěj po odstoupení.
Misano – Mistrovství Eropy
Nedělě – 27. 7. 2003 V závodě až 23. místo ?!?

Problémy s převodovkou ze sobotní kvalifikace se opakovaly i v nedělním warm upu, a tak nenastupoval Matěj do závodu úplně v pohodě. Totálně pokazil start a prvních pět kol byla úplná tragédie, potom postupoval dopředu, ale v cíli z toho bylo pouze 23. místo a po euforickém úvodu v pátek a v sobotu „těžký dopad zpátky na zem“.
„Bylo to moje nejhorší vystoupení v letošní sezóně, musím na tento závod rychle zapomenout...“, řekl Matěj po závodě a zklamaně zmizel v autobusu. Celkové výsledky:
1 GB Ellison James /HAP Racing/ Suzuki GSX 1000R
2 GB Quigley Luke /Buildbase Knotts M/C/ Suzuki GSX 1000R
3 I Fabrizio Michel /Alstare Suzuki Italia/ Suzuki GSX 1000R
4 ESP Martinez Alex /Celani Team/ Suzuki GSX 1000R
5 I Vizziello Gianluca /UnionBike GiMotorsport/ Yamaha YZF R1

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist