Úspěšný křest knihy a dvě příjemné hodiny s českými jezdci

První prosincový den se uskutečnil křest a s ním spojená autogramiáda 18.ročníku knihy Mistrovství světa motocyklů 2015, která od roku 1998 vždy textem, výsledky a především fotografiemi dokumentuje uplynulou sezónu silničních motocyklů. Akce odstartovala ve čtyři hodiny odpoledne v reprezentačních prostorech Dietrichsteinského paláce Moravského zemského muzea v Brně, které návštěvníci, čekající na podpisy přítomných jezdců, velmi rychle zaplnili.

Samozřejmě nechyběly rozhovory se všemi piloty, ve kterých se hodnotila uplynulá sezóna a kde se nastínily i plány na tu příští. Akce se zúčastnili Jakub Kornfeil, Ondřej Ježek, Jakub Smrž, Matěj Smrž, Michal Filla, Michal Prášek, Jan Halbich, Michal Šembera, Martin Gbelec, Kamil Holán a Romana Tomášková.

Program pokračoval hudebním vystoupením zpěváka J.A.Kronka, který je už mnoho let nedílnou součástí této akce a letos premiérově i houslistky Andrey Jiskrové. Její úžasné provedení Metallicy vytvořilo nádhernou atmosféru. Poté následoval samotný křest knihy, za přítomnosti autorů knihy Vladimíra Rejdy a Tomáše Gescheidta, provedený sektem z vinařství Jožky Valihracha v Krumvíři.

A aby návštěvníci nepřišli zkrátka a odnesli si i něco jiného než podpisy na mnoha plakátech a podpisových kartách, následovala tombola. Ceny byly pestré, od kalendářů, velkých fotografií a motocyklových suvenýrů až po láhve vína od výše zmíněného vinařství. A pak už jen zbývalo postavit se do řady a získat podpisy.

Dvě příjemně strávené hodiny v motocyklovém prostředí utekly opravdu rychle a tak už zbývá jen vyhlížet netrpělivě sezónu 2016.

FOTOGALERIE:

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist