U Repsolu panuje nadšení

Nadšení z výkonu při testech v Austrálii panuje u jezdců týmu Repsol Honda - Nickyho Haydena a Alexe Barrose.

Až do posledních okamžiků, které bylo možné využít pro samotnou jízdu, pracovali jezdci týmu Repsol Honda na svých motocyklech při posledním testování HRC na okruhu Phillip Island v Austrálii. Během třídenního testování dosáhli Nicky Hayden i Alex Barros několika vynikajících výsledků a tak oba odjížděli od “protinožců“ velmi spokojení.
Nicky Hayden
Celkově mohu říci, že jsem absolvoval tři opravdu produktivní dny. Dokázal jsem ujet opravdu mnoho kol a mnoho jich bylo konzistentně rychlých. Jsem mezi nejrychlejšími jezdci. Již jezdím na motocyklu velmi blízko k jeho limitu, stále se snažím více a více. Před zahájením sezóny máme ještě mnoho práce při testování, ale jsem šťastný z pozice, na které jsem nyní. Příští týden jedu do Japonska k nějakým testům do aerodynamického tunelu, na začátku března pak do Evropy.
Alex Barros
Jsem velmi spokojený. Jsem již na motocyklu klidný a stále zlepšuji svůj rytmus. Cíl šesti testovacích dnů na Sepangu a Phillip Islandu byl ustálit své pocity na motocyklu, zvyknout si na něj a neudělat nějakou hloupou chybu. Toto jsem dosáhl a jsem spokojený, že to bylo i s tím, že jsem nezůstal daleko od vrcholu. Jsem spokojený, že mé rameno je každý den lepší. Na další testy ve Valencii již bude ještě více v pořádku. Tento můj nový tým pracuje dobře, je v něm dobrý duch. Odjíždím odsud s důvěrou a v očekávání, že učiním další velký krok.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist