TZ týmu Elit Grand Prix

Druhý kvalifikační den GRAND PRIX POLINI DE FRANCE - Thomas Lüthi odstartuje do zítřejšího závodu ze 4. a Dario Giuseppetti ze 7. řady.

V dnešním dopoledním volném tréninku GRAND PRIX POLINI DE FRANCE podstatně zrychlil oproti včerejšku Thomas Lüthi. Thomas zajel o vteřinu rychleji než ve včerejší kvalifikaci a časem 1’44,055 obsadil 11. příčku. Dario Giuseppetti zrychlil oproti včerejšku o 0,4 vteřiny a časem 1’45,157 zaznamenal 26. místo.
V odpoledním kvalifikačním tréninku se již našim pilotům nepodařilo vylepšit časy z rána. Thomas zajel čas 1’44,194, který stačil na 12. místo a v porovnání časů z obou kvalifikačních dnů pak na dobré 14. místo na startu zítřejšího závodu (4. řada). Ztráta na vítěze kvalifikace Itala Doviziosa činí 1,5 vteřiny, ale na místa v první desítce ztrácí Thomas jen nepatrně.
Dario Giuseppetti zajel v kvalifikaci čas 1’45,189, což jej v porovnání časů z obou kvalifikačních dnů řadí na 26. místo na startu (7. řada).
Pro zítřek budou udělány jen drobné změny v nastavení převodovky. Nepatrné časové odstupy ve třídě 125 slibují pro zítřejší závod dramatickou podívanou, věříme i za účasti Thomase v boji o první letošní světové body.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist