TZ Elit Grand Prix Racing Team

Oba naši piloti dnes vyšli bodově naprázdno - Thomas Lüthi dokončil závod na 19. místě, se ztrátou 28 vteřin na vítězného Doviziosa, Dario Giuseppetti byl 22.

Thomas měl velmi dobré první kolo, když se ze 22. startovní pozice posunul na 16. místo. V průběhu prvních kol odjeli vpředu Dovizioso, Lorenzo a Stoner, za nimi se utvořila skupina zhruba 20 jezdců i s Thomasem. Z této skupiny postupně odjeli stíhat vedoucí trojici Locatelli, Jenkner, Barbera a Borsoi. Ve 12. kole havarovali oba piloti Gilery – Lai a Perugini a tímto rozdělili stále velmi početnou skupinu jezdců na dvě. Bohužel Thomas zůstal v té zadní, které se již nepodařilo dotáhnout se zpět na skupinu před sebou. Naopak jezdci v zadní skupině ztráceli každým kolem zhruba 1 vteřinu. Cílem projel Thomas jako 4. v této skupině, celkově pak 19.
Dario odstartoval zhruba na své startovní pozici a během prvních kol se pohyboval kolem 26. místa. Pak se mu podařilo předjet Zanettiho a Vesu Kallia. Zbytek závodu soupeřil s Maďarem Tothem. V nájezdu do posledního kola byl Dario 21., ale v závěru neodolal útoku Totha a obsadil konečné 22. místo, se ztrátou 41 vteřin na vítěze.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist