TZ Elit Grand Prix Racing Team

Špatně nastavené motocykly neumožnili našim pilotům lepší výsledek.

Pro závod se bohužel nepodařilo dobře nastavit obě Hondy našich pilotů, což se projevilo pomalejšími časy v průběhu celého závodu.
Thomas průměrně odstartoval a během prvního kola se posunul mírně vpřed. Pak jej ovšem začali předjíždět soupeři, kterým Thomas kvůli špatně nastavenému motocyklu nestačil. Thomasovo nejrychlejší kolo v závodě bylo o 1,5 vteřiny pomalejší než v kvalifikaci. Nakonec Thomas dojel na 18. místě se ztrátou 55 vteřin na vítězného Doviziosa. Je to škoda, protože vzhledem k vypadnutí některých favoritů bylo možné umístění kolem 10. místa.
Vaškovo nejrychlejší kolo v závodě bylo také pomalejší než v kvalifikaci, a to o více než vteřinu. Vašek se pohyboval po startu kolem 30. místa a v průběhu závodu se především díky pádům závodníků posouval vpřed až na 23. místo v cíli. Toto umístění jistě není špatné, vezmeme-li ale třeba 20. místo Fröhlicha, kterého Vašek v kvalifikaci bez problémů porazil, mohlo to být pro Vaška v závodě mnohem lepší.
Tým se nyní chystá na chvíle odpočinku a věří, že za měsíc v Brně před domácími fanoušky konečně prolomí letošní smolnou sezónu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist