Tisková zpráva týmu Šrámek Racing Promotion

Tým Šrámek racing promotion, se tento víkend zúčastnil dalšího závodu domácího mistrovství ve třídě GP 250 ...

Šrámek Racing Promotion
Tým Šrámek racing promotion, se tento víkend zúčastnil dalšího závodu domácího mistrovství ve třídě GP 250. Závod se jel na trati postavené na velkém letišti v Hradci Králové. I přes menší počet startujících byla konkurence obrovská. Závodu se zúčastnili hned tři účastníci ME. Bohužel nás opět pronásledovala smůla a v pátek nám při volném tréninku praskl píst v naší Yamaze TZ 250. Díly se vyměnily a po první kvalifikaci Michal figuroval na druhém místě. Bohužel při inspekci motocyklu nás zklamal nový válec a tak jsme sáhli po další rezervě. Druhá kvalifikace přinesla zrychlení všech aktérů a Michal ačkoliv snížil ztrátu na prvního, poklesl na třetí místo. Vyrovnanost dokládá rozestup jedné sekundy ve které figurovali čtyři jezdci. Ranní warm up však odhalil příčinu problémů, byla jí kliková hřídel. Díky technické pomoci konkurenčního týmu pana Častky jsme však mohli nastoupit do závodu. Start se Michalovi povedl a během prvního kola se dostal do vedení. Suverénně vedl a vybudoval si malý náskok. S přibývajícími koly však začaly odcházet gumy a Michal klesl na druhou a posléze třetí příčku. Ve finiši však chyboval jeden soupeř a Michal tak podruhé dojel pro skvělý stříbrný věnec.
Michale jaké máš dojmy?
Začátek mi vyšel skvěle a věřil jsem si. Bohužel jsem cítil postupně horší a horší stav pneumatik. Prioritou týmu bylo dojet pro body a tak jsem zbytečně neriskoval.
Co tě naštvalo a co naopak potěšilo?
Nepovedlo se nám nastavit podvozek a stálo mě to možná první místo. Potěšilo? Tak asi přece jenom ten věnec po té smůle:-)
Otázka pro manažera Jirku Šrámka
Jirko a jak ty hodnotíš tento závod?
Uf, bylo to těžký, takový smůly od začátky to je snad za trest! Jinak Michal jel perfektně a opět doufám, že jsme si dávku problémů vybrali do konce roku!
Co dál?
Ještě bych rád poděkoval Vladovi Častkovi za pomoc. Dál jedem ve středu ráno do Assenu. Michal tu nikdy nejel, ale i přesto věřím v dobrý výsledek. To znamená, probojovat se do první 15. Tisková zpráva týmu Šrámek Racing Promotion

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist