Tipovačka

V článku naleznete vyhlášení posledního kola tipovací soutěže o kombinézu Jakuba Smrže a několik dalších věcných cen.

V sekci SOUTĚŽ si můžete prohlédnout výsledky tipovačky po předposledním kole.
V posledním kole letošního ročníku tipovací soutěže stránek racing.motorkari.cz se rozhodne nejen o vítězi a tím i o soutěžícím, který obdrží kombinézu Jakuba Smrže, se kterou český jezdec absolvoval závody v Catalunyi, Assenu, Donington Parku, Sachsenringu a část tréninků v Brně, ale rozhodne se i o dalších místech a tedy i o držitelích dalších cen. Celkem je pro Vás připraveno osm cen a kromě již zmíněné kombinézy se můžete těšit například na rádio, budík, hodiny, tričko týmu Elit Grand Prix, atd. Bohužel i přes sliby některých lidí se mi nepodařilo zajistit více cen a tak bude odměněna pouze první osmička soutěžících.
Nyní již k poslednímu kolu. Na španělském okruhu Jerez de la Frontera se jede poslední závod nejen tamního mistrovství, ale i poslední závod letošní motocyklové sezóny. Do pátečních 9:00 hodin tipujte tedy vítěze závodu CEV Fortuna 125 ccm, Supersport a Formula Xtreme. Startovní listinu tentokrát nezveřejním, protože jí ještě nemám, ale celkem jednoduše se dá usoudit, že v Jerezu nastoupí stejní jezdci jako dnes (v neděli) ve Valencii. Proto použijte startovní listinu zveřejněnou u minulé tipovačky. Správné tipy budou ve finálovém kole zdvojnásobeny oproti bodům z Valencie a tak tedy za správný tip obdržíte 400 bodů.
SPECIÁL: Rozloučíme se také jednou speciální otázkou, která bude opět otázkou pro sázení vašich bodů. Tipujte zda se Gábor Talmacsi i při svém druhém závodě na stroji Malaguti dokáže umístnit na pódiu (do třetího místa). Své odpovědi formulujte ve tvaru: Talmacsi ANO nebo Talmacsi NE a vždy připište kolik vsázíte bodů. Sázet můžete pouze do výše svého aktuálního konta (viz titulní strana soutěže). Uvědomte si však, že pokud neuspějete, o vsazené body přijdete a budou vám tedy odečtené z celkových výsledků tipovačky.
Nyní tedy již pouze - hodně štěstí!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist