Tipovačka

Vyhodnocení posledního kola a vyhlášení kola dalšího, naleznete v tomto článku.

V sekci SOUTĚŽ si můžete prohlédnout aktualizované pořadí tipovačky po Grand Prix Malajsie a po ME ve Španělsku. Jak sami uvidíte, na čele nám opět začíná přihořívat.
Nyní již k dalšímu kolo tipování. Tipujte vítěze Grand Prix Austrálie, za každé správné jméno obdržíte opět 200 bodů. Dále tipujte přesné umístnění našeho Lukáše Peška a Jaroslava Huleše v závodě třídy 250 ccm. Za správný tip na naše jezdce obdržíte stejně jako v případě vítěze 200 bodů.
Na francouzském okruhu Magny-Cours se jede poslední díl WSBK a tak pochopitelně budeme tipovat i jména vítěze sobotního Superpole třídy Superbike stejně jako jména vítězů dvou závodů této třídy. Dále tipujte vítěze závodu třídy Supersport, Superstock a Superside. Za každé správné jméno obdržíte stejně jako v případě Grand Prix mimořádně 200 bodů.
Francouzského podniku se zúčastní i trojice našich reprezentantů a tak nemůže chybět tip na jejich výsledek v závodě. Tipujte přesné umístnění Jiřího Mrkývky ve dvou závodech třídy Superbike (POZOR: u Mrkývky, ale i u vítěze WSBK musíte přesně rozlišit první a druhý závod jinak váš tip nebude počítán), dále tipujte přesné umístnění Tomáše Mikšovského a premiérově také Jakuba Smrže v závodě třídy Superstock. Za přesný tip na naše reprezentanty dostanete mimořádně 500 bodů za každého.
SPECIAL: Závodů třídy Superbike se na okruhu Magny-Cours zúčastní také Christian Zaiser, kterému připravuje motocykl nymburský ladič Ladislav Ešner. Speciální otázka tedy zní - podaří se Chrisu Zaiserovi získat v alespoň jednom závodě třídy World Superbike světový bod? Prosím zde odpovídejte ANO nebo NE a vždy vsaďte libovolný počet bodů, maximálně však do výše vašeho aktuálního bodového stavu (příklad: Zaiser - ANO za 200 bodů). Nezapomeňte, že v této otázce můžete body získat, ale i ztratit.
Všem kdo vydrželi sázet a tipovat i v době svých nesnází a po prohraných částkách se vždy zapojovali do této soutěže, patří můj dík, všem účastníkům tipovačky přeji do zbývajících kol (po tomto kole budou asi ještě tři kola) hodně štěstí!
Pokud naleznete ve vyhodnocení posledního kola nějaké nesrovnalosti, kontaktujte mě libovolnou formou (ne však pěstí) a jistě nalezneme důvod vzniklé chyby a následně vše uvedeme do správného stavu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist