Tipovačka

Vyhlášení nového kola tipovací soutěže tohoto serveru.

Na japonském okruhu Twin Ring v Motegi se o nadcházejícím víkendu koná další závod Grand Prix a proto tipujte vítěze tří kubatur a samozřejmě i přesné umístnění našich zástupců ve třídě 250 ccm.
Na portugalském okruhu Braga se koná předposlední díl Mistrovství Evropy, kterého se zúčastní také Igor Kaláb, a proto dnešní speciální otázku směřuji k tomuto jezdci a tomuto závodu. Tipujte přesné umístnění Igora Kalába v závodě třídy 125 ccm na okruhu Braga. Správný tip bude ohodnocen mimořádným množstvím bodů. Každý kdo správně uhádne výsledek brněnského jezdce, získá 500 bodů !!!
Další speciální otázkou je tentokrát opět sázka. Zatímco v případě Kalába můžete pouze získat, zde můžete i ztratit. Vsaďte libovolný počet bodů, vždy však maximálně do výše vašeho aktuálního bodového zisku, na první řadu startovního roštu pro závod třídy 250 ccm.
O co vlastně jde? V Motegi startuje i pět velice rychlých, domácích jezdců, s motocykly více či méně připravovaných samotnými továrnami Honda a Yamaha. Vsaďte si, zda se některý z pěti jezdců startujících na divokou kartu, umístní mezi nejlepšími čtyřmi jezdci v kvalifikaci pro třídu 250 ccm a tím i získá postavení v první startovní řadě. Vaše sázky zaznamenejte do komentářů například takto: GP 250 - ANO za 50 bodů /nebo například: Kvalifikace - NE = 100 bodů/ Tipování a sázení na Grand Prix v Motegi končí v pátek v noci ve 2:00 hodin. Tipování na Igora Kalába v sobotu ráno v 10:00 hodin.
Seznam jezdců s divokou kartou pro Motegi Aktuální stav tipovačky

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist