Tipovačka

Dramatické kolo tipovačky změnilo pořadí na čele dlouhodobého hodnocení v soutěži o kombinézu Jakuba Smrže.

Tak je za námi jedno z nejvzrušivějších kol tipovací soutěže o kombinézu Jakuba Smrže. O velký rozruch se postarala speciální, sázková otázka, kde jste měli určit zda v kvalifikaci na ME 125 ccm na okruhu Hungaroring bude rychlejší Igor Kaláb nebo Václav Bittman. Až na jednu výjimku všichni, kteří se této soutěžní otázky zúčastnili, vsadili na brněnského Igora Kalába. Iga však v samotné kvalifikaci prohrál souboj s Václavem Bittmanem o pouhých 0,003 sekundy a tak se stalo, že na čelních místech dlouhodobého pořadí došlo k drastickým změnám.
Na první místo se po posledním kole dostal soutěžící LECH, který vynechal speciální otázku a tím vlastně vydělal oproti svým největším soupeřům. Druhý je nyní NIKDO, který si lišácky ponechal více bodů, než vsadil na Igora Kalába. Třetí místo patří v současné době soutěžícímu pod nickem JIRKA BRNO. Pětici nejlepších doplňují neustále postupující CO a na speciální otázky opatrný VALENTIN.
Tak jako se dostali soutěžící na vrchol, tak se někteří z tohoto vrcholu ztratili, když prohráli všechny své body (a nové získali za jednotlivé umístnění jezdců ve víkendovém závodění). Největší propad registrujeme u dlouho vedoucího BOSSA, který se z prvního místa dostal na 26. pozici. Propadli se ale i například VÍŤA (z 6. na 27.), VALE (2-22), LUDĚK (4-20) nebo WLADA39 (3-19). Soutěž však pokračuje dál, když jsou před námi ještě zhruba dva měsíce tipování a proto se rychle podívejme na co se bude tipovat tento víkend.
V italské Imole se jede předposlední díl WSBK a tak opět budeme tipovat tradičně vítěze sobotního, superbikového Superpole a vítěze dvou nedělních závodů stejné třídy. Závodů třídy Superbike se zúčastní také náš Jiří Mrkývka a tak tipujte i přesné umístnění tohoto jediného zástupce naší země v obou závodech. POZOR: Je nutné uvést vítěze prvního závodu a vítěze druhého závodu stejně jako je nutné zřetelně vyznačit kolikátý dojede Mrkva v prvním a kolikátý ve druhém závodě.
Dále tipujte vítěze závodu třídy Supersport, Superside a Superstock, stejně jako přesné umístnění Tomáše Mikšovského a Matěje Smrže v závodě třídy Superstock.
Na německém okruhu Hockenheim končí letošní šampionát IDM, kterého se účastní i trojice našich zástupců. Proto tipujte přesné umístnění Igora Kalába a Václava Bittmana v závodě třídy 125 ccm a přesné umístnění posádky Foukal-Pertlíček v závodě třídy Sidecare. Správné tipy za naše reprezentanty v německém mistrovství budou ohodnoceny 50. body.
SPECIÁL: Tipujte přesné umístnění Tomáše Mikšovského a Matěje Smrže v kvalifikaci (konečný výsledek kvalifikace) na závod European Superstock na okruhu Imola. Za každý správný tip získáte prémii 200 bodů. Do kdy se tipuje - na Imolu se tipuje do pátku 9:00 hodin, na IDM se tipuje do soboty 10:30 hodin.
Nyní již tedy pouze - hodně štěstí ve vašich tipech.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist