Tipovačka

Vyhodnocení poslednho kola a vyhlášení dalšího kola tipovačky naleznete v tomto článku.

Takže rychle k věci.
V sekci SOUTĚŽ naleznete aktuální pořadí tipovačky po závodě ME ve Švédsku. K žádným zásadním změnám sice nedošlo, přesto lze vyzdvihnout například postup soutěžícího s nickem "#66", který se tímto kolem posunul z 24. místa na současné šestnácté (je vidět, že nejen v závodech Mistrovství Republiky postupuje, daří se mu také na poli zdejší tipovačky). K větším zásahům do celkového pořadí tedy dojde zřejmě až po nadcházejícím víkendu.
Nyní již tedy na co se bude tipovat o tomto víkendu.
Motto tipovačky bude tentokrát opět pouze na jeden šampionát a sice na Grand Prix, které po krátké pauze pokračuje na našem okruhu v Brně. Jako tradičně tedy budeme tipovat vítěze jednotlivých kubatur (125, 250 a MotoGP) a samozřejmě přesné umístnění našich zástupců Jakuba Smrže a Lukáše Peška. K těmto dvěma jezdcům v Brně přibude i několik jezdců na divokou kartu. Tipovačka tedy bude směřovat i na jejich přesná umístnění v nedělních závodech. Tipujte tedy i jak dopadnou Igor Kaláb, Václav Bittman a Markéta Janáková v závodě třídy 125 ccm a i přesné umístnění Radomila Rouse a Michala Filli v závodě třídy 250 ccm.
SPECIÁL: Speciální tip tentokrát směřuje k času na jedno kolo. Tipujte kolikrát bude během Grand Prix v Brně překonána hranice dvou minut, přesněji kolikrát v brně bude zajeto jedno kolo pod dvě minuty. Zde vás upozorňuji, že se neptám kolik jezdců se dostane pod dvě minuty, ale kolikrát se zajede čas pod dvě minuty.
Uvedu příklad: Max Biaggi se dostane v první kvalifikaci pod dvě minuty v jednom kole, ve druhé kvalifikaci zajede celkem tři kola pod dvě minuty a v závodě zajede také jedno kolo pod dvě minuty. Znamená to, že se během Grand Prix dostal celkem pětkrát pod dvě minuty. Takto si vyřešte ostatní jezdce a tipněte si číslo. Pak již pouze vsaďte své body do této loterie, zde je potřeba říci, že váš maximální počet takto vsazených bodů je váš současný bodový stav. Poslední upozornění je na odečet bodů. Pokud totiž správně netrefíte počet kol pod dvě minuty, tolik bodu, kolik jich do této speciální otázky vsadíte vám bude odečteno.
Aby to bylo ještě zajímavější, můžete vsadit i víckrát, můžete tedy například 20 bodů vsadit na to, že celkem 11 kol bude pod dvě minuty, dále 30 bodů, že celkem 12 kol bude pod dvě minuty atd., vždy ale musí být součet vámi vsazených bodů maximálně do hranice vašeho aktuálního, bodového stavu.
Pokud něčemu nerozumíte, raději se zeptejte (například v komentářích pod touto tipovačkou). Společně si jistě vše ujasníme.
Hodně štěstí do vaší volby.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist