Tipovačka

Vyhodnocení posledního kola tipovačky a vyhlášení nového kola, naleznete uvnitř tohoto článku.

Tak nám skončilo další kolo tipovačky. Toto poslední kolo přineslo zatím největší, letošní zemětřesení na prvních místech. Tím, že se Nick Kehrer nedokázal kvalifikovat do závodu Grand Prix třídy 250 ccm na německém okruhu Sachsenring, přišlo hodně tipujících o své body, z nichž pro někoho znamenala bodová ztráta větší propad v celkovém pořadí tipovačky, ale pro někoho naopak posun vpřed a to výraznějším způsobem (například "CO" vystoupal ze šestnácté pozice na dvanáctou). Došlo také ke změně ve vedení, kde vedoucího Valeho vystřídal nyní Bosso, který vsadil větší obnos bodů právě na nekvalifikování Kehrera do samotného závodu.
Má maličkost je sice stále ve vedení (nyní však pouze již o deset bodů), ale jak jsem řekl již několikrát, já hraji pouze pro zábavu a tedy bez nároku na případné ceny.
Když jsem již naznačil ceny, dostal jsem přislíbeno vedle týmového trička týmu Šramek Racing Promotion další ceny do této soutěže. Vedle reklamních předmětu od Suhyho mi také své reklamní předměty přislíbil tým Elit Grand Prix, ale především jezdec tohoto týmu a účastník této tipovací soutěže Jakub Smrž předběžně přislíbil jako cenu do této tipovačky nějakou ze součástí své výzbroje, zda se bude jednat o rukavice, kombinézu či o něco jiného se rozhodne až po sezóně, kdy bude jezdec vědět co mu vlastně zůstalo.
Nové pořadí tipovačky můžete nalézt nejen kliknutím na odkaz SOUTĚŽ v levém menu, ale například i kliknutím ZDE. Nyní již k novému kolu tipovačky.
Na maďarském okruhu Pannoniaring se koná další díl našeho silničního mistrovství motocyklů a tak nemůže chybět v tomto kole tradiční tipování na vítěze závodů třídy 125, 250 ccm, Supersport, Superstoc a Superbike. Tipujte tedy jména vítězů těchto tříd.
Po krátké pauze také pokračuje na německém okruhu Nürburgring šampionát německého silničního mistrovství IDM, jehož se opět zúčastní naši jezdci Igor Kaláb a Václav Bittman ve třídě 125 ccm, Kamil Prager ve třídě Superbike a posádka Fuki Sidecar Racing Teamu CZ ve složení Tomáš Foukal - Jiří Pertlíšek v závodě třídy Sidecare. Má tipovací otázka tedy je vypsaná na přesné umístnění těchto našich reprezentantů v závodech ID? (pozor, třída Superbike jede dva závody a tak je nutné jasně rozlišit umístnění Pragera v sobotním závodě od umístnění v závodě nedělním.
Vždy když se jede závod Mistrovství Světa Endurance, tak tipujeme umístnění týmu KFM-Herber Endurance, ve kterém jezdí náš Michal Bursa. Tento tým však do Japonska necestuje a tak tradiční otázka k MS Endurance tentokrát směřuje na jméno vítězného týmu tohoto osmihodinového závodu. Napište tady, který tým zvítězí v závodě MS Enduramce na okruhu Suzuka. Pro vaší nápovědu se můžete ZDE podívat na předběžnou startovní listinu nedělního závodu MS Endurance.
Nyní již nezbývá než popřát vám hodně štěstí!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist