Tipovačka

Vyhodnocení tipovací soutěže z posledního, víkendového kola a vyhlášení nového tipovacího kola naleznete uvnitř tohoto článku.

Tak nám skončilo další kolo tipovačky, které znamenalo doslova zemětřesení v celkovém hodnocení. Doslova krach pro některé hráče znamenala sázková soutěž na kvalifikační časy Jirky Mrkývky a Vincenta Haškovce na okruhu Laguna Seca. Dle zadání se hodnotil čas Mrkvy ze dvou kvalifikací WSBK a čas Haškovce z kvalifikace a volných tréninků třídy AMA Superbike. Zde dosáhl Mrkývka času 1:29,774 a Haškovec pouze 1:30,204 (jeho 1:29,293 z kvalifikace na závod třídy Superstock se dle zadání soutěže nepočítá). Někteří z vás ztratili doslova stovky bodů, naopak několik z vás získali celkem solidní přírůstky (Suhy - 240 bodů, Bosso - 120). Několik z vás se propadlo z čelních pozic (Vale z 2. místa na 16. místo, Luděk z 3. na 20.), naopak několik z vás zaznamenalo slušný postup nahoru (Nikdo z 8. na 3., Valentin z 10. na 4.). Přidali se k nám další "tipaři", ze kterých nejvýraznějšího úspěchu dosáhl ve svém prvním kole Fantomas 68 (50 bodů)
Vaše konta si budete moci jednak rozšířit již tento víkend, ale především příští týden, kdy plánuji opět nějakou specialitku, na kterou si budete moci vsadit své body. Jen mi opět dovolte připomenout, že já hraji mimo soutěž, bez nároků na případné ceny.
V otázce cen mi dovolte oznámit, že tým Šrámek Racing Promotion mi do této soutěže přispěje týmovým tričkem a tak je již o co hrát. O další ceny se snažím a snad nějaké i budou (mám rozjednaný model Hondy NSR V4 v barvách Mistra Světa Valentina Rossiho - originál výrobek MotoGP v měřítku 1:18).
Na aktuální pořadí tipovačky se můžete podívat například zde, nebo kliknutím na odkaz SOUŤEŽ v levém menu.
Nyní již k dalšímu kolu tipovačky.
Na rakouském okruhu A-1 Ring se koná další závod Mistrovství Světa Endurance a tak samozřejmě budeme opět tipovat přesný výsledek německého týmu KFM Herber Endurance, ve kterém startuje také náš Michal Bursa. Napište tedy váš tip, jak dopadne tento tým v závodě na A-1 Ringu.
Na stejném okruhu se koná také další závod našeho mistrovství a tak nemůže chybět tipování na vítěze pěti tříd. Zde prosím uvádějte jména vítězů tříd 125 GP, 250 GP, Supersport, Superstock a Superbike. Ve všech pěti případech se jedná o vítěze českého mistráku a tedy ne o absolutního vítěze závodu dané třídy (jede se jako součást AA Cupu).
Takže pevnou ruku a slunce v duši při vašich volbách!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist