Tipovačka

Vyhodnocení posledního kola tipovačky a vyhlášení dalšího kola na tento víkend.

Tak jsem se konečně dostal k vyhodnocení posledního, velmi nabytého, kola. Na předních místech došlo k zajímavým změnám, které většínou ovlivnila nebojácná hra tipujících, kteří neváhali vsadit veškeré své body na nepřekonání rekordu v maximální rychlosti. Našli se však i dva tipující, kteří vsadili menší obnos na překonání rekordu a podle zadání jim tedy byly stržené patřičné body.
Na prvním místě se stále tkví moje maličkost, k čemuž mi pochopitelně výrazně pomohla sázka 400 bodů na "maximálku". Na druhou pozici se posunul Vale (ze čtvrtého místa) a na třetí naopak Luděk (ze sedmého). Největší skokan tohoto kola byl zřejmě Bosso, který se posunul z jedenácté pozice na pátou, naopak největší propad zaznamenali Lech a Wlada39, kteří se propadli ze druhého na šesté místo respektive ze třetího na sedmé místo. Výraznější propad zaznamenal i Risso46, který šel z pátého místa na desáté. Z Top Ten vypadl také Valentin (z osmého na jedenácté), naopak nově se mezi Top Ten dostal Víťa (z dvanáctého na deváté.
Výsledky včetně aktuálního pořadí naleznete v sekci SOUTĚŽ, pokud někdo naleznete nějaké nesrovnalosti u svého jména, tak mi do sdělte a já vše uvedu do patřičného pořádku.
Nyní již k tipovačce tohoto víkendu:
Takže jen krátce - tipujeme opět závody WSBK, které se tentokrát jedou na italském okruhu Santa Monica u Misana. Zde se opět zaměříme na vítěze WSBK (Superpole, 1. + 2. závod) a na přesné umístnění našeho Jirky Mrkývky v obou závodech WSBK, dále tipujeme vítěze závodů World Supersport a Superside i vítěze závodu European Superstock, kde se zaměříme i na přesné umístnění našeho Matěje Smrže (Tommy Mikšovský jede v Hradci náš mistrák).
Dále se v tomto víkendovém kole zaměříme na vítěze závodů Mistrovství republiky na letišti v Hradci Králové, zde tipujeme vítěze závodů 125, 250, SS, STK a SBK.
Tolik o tipovačce, přeji hodně štěstí!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist