Tipovačka

Další kolo tipovačky je za námi a již se rozjíždí nové tipovací kolo zaměřené především na závody WSBK v Německu.

V sekci SOUTĚŽ je aktualizovaná tabulka i jednotlivé statistiky tipovací soutěže těchto stránek. V podstatě k žádným otřesům nedošlo, několik z vás si připsalo 20 bodů, několik 10 bodů, ale podstatná většina tipujících si v tomto kole nezapsala žádný bod. V dalším kole se bude tipovat na více závodů a tak lze očekávat i rapidnější zásah do celkových statistik.
Nové kolo tipovačky:
V dalším kole tipovačky, které má střed v závodech o víkendu 31. května - 1. června budeme tipovat na:
WSBK v německém Oscherslebenu kde tipujeme vítěze sobotního superbikového Superpole a vítěze obou nedělních závodů WSBK (nutno napsat vítěze obou závodů). Dále tipujeme vítěze závodů World Supersport, World Superside a European Superstock. Při této příležitosti tipujeme i přesné umístnění Jiřího Mrkývky v závodech Superbiků i přesná umístnění Matěje Smrže a Tomáše Mikšovského v závodě evropských "štoků".
Dále v tomto kole tipovačky budeme tipovat po deseti bodech umístnění našich jezdců v závodech Mistrovství Evropy jenž se jedou na chorvatském okruhu Rijeka. Zde tipujeme přesné umístnění Igora Kalába v závodě třídy 125 ccm a přesné umístnění Lukáše Peška v závodě třídy 250 ccm.
Americký šampionát AMA Pro Racing má své pokračování na oválu Pikes Peak International Raceway. Jistě každý správný motorista zná závody v Coloradu, kde se jezdí do kopce Pikes Peak, motocykly však jezdí na okruhu jehož podstatná část vede po oválu na americké závody NASCAR. Zde se dá předpokládat především úspěch rychlých strojů. V závodech na Pikes Peaku tipujeme vítěze závodů třídy Superbike (tentokrát se jede pouze jeden), Supersport, Superstock, Formula Xtreme a závodu GP 250 ccm.
Pokud dobře počítám tak se v tomto kole hraje o celkem 170 bodů.
Pravidla znáte (pokud ne tak je naleznete v sekci - soutěž, kde na hlavní stránce dole je odkaz na pravidla tipovačky) a tak hurá do toho!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist