Tipovačka

Očekávané zemětřesení se nekonalo, dokonce jsem si o deset bodů zvýšil náskok :-) Další kolo tipovací soutěže tímto příspěvkem jest započaté!

Vyhodnocení posledního kola:
Uplynulý víkend přinesl v tipovací soutěži možnost výrazněji promluvit do pořadí celkové tabulky, ve hře totiž bylo celkem 410 bodů což dávalo za určitých okolností možnost i nově příchozím okamžitě vstoupit na samý vrchol hodnocení. Nejlákavější bylo jistě hodnocení našich jezdců v závodech IDM kde za každý správný tip bylo uděleno 50 bodů.
Bohužel body za přesné umístnění získal pouze Honzis, který přesně tipoval umístnění naší posádky Foukal-Pertlíček v závodě sidecare na Hockenheimu. I těchto padesát bodu přispělo k tomu, že se Honzis stal nejúspěšnějším víkendovým "tipérem", když si na své konto připsal celkem 90 nových bodů.
Na čele celkového hodnocení však i přes některá očekávání k žádnému zemětřesení nedošlo a i nadále zůstávám v čele když svůj náskok na druhého "Lecha" jsem zvýšil o dalších deset bodů. Nezoufejte však, protože já tipuji pouze pro zábavu a tedy mimo soutěž. Pokud se nejdou sponzoři této tipovačky, tak případná výhra pro prvního samozřejmě nebude určená pro mě (ovšem tipovačka je v první fázi a tedy nikde není napsáno, že za čtrnáct dnů nemůže být vše jinak).
Aktuální pořadí po tomto víkendu naleznete v sekci SOUTĚŽ, kde se můžete podívat i na jednotlivý zisk bodů (pokud kliknete na body za vším jménem).
Vyhlášení nového kola:
Od tohoto okamžiku můžete do komentářů k libovolným článkům (počínaje tímto) vkládat vaše tipy na nové kolo tipovačky, které bude pochopitelně zaměřeno na nadcházející víkend a jeho hlavní motocyklové události. Na co tedy tipujeme:
Klasickým způsobem tipujeme závody Grand Prix, které se tontokrát jedou na francouzském okruhu Bugatti. Očekávám tedy jména vítězů jednotlivých kubatur včetně přesného umístnění našich jezdců ve třídě 250 ccm.
Dále se jede druhý závod Mistrovství Světa Endurance kde nastupuje v týmu KFM-Herber Endurance také náš Michal Bursa. Závod vytrvalců se tentokrát jede na holandském kultovním okruhu Assen a je opět vypsán na 200 mil. V tomto případě mě nezajímá vítěz závodu, ale přesné pořadí týmu Kfm-Herber Endurance. Ten kdo přesně určí konečné místo tohoto týmu v cíli závodu dostane 50 bodů.
Závěrem jedna apelace na případné nové účastníky tipovačky - nebojte se a zapojte se, stále není nic prohrané - tipovačka trvá až do konce listopadu!
Hodně štěstí.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist