Tipovačka

Vyhodnocení posledního kola tipovačky a zahájení dalšího kola stejné soutěže tohoto serveru.

V sekci SOUTĚŽ je aktualizované pořadí tipovačky po Grand Prix Španělska na okruhu Jerez de la Frontera. Pokud někdo zjistíte nějaké nesrovnalosti ve vašem bodovém ohodnocení - ozvěte se a jistě vše rychle vyřešíme a případné body doplníme.
Tímto také vyhlašuji další kolo tipovačky, které můžete začít tipovat a to až do pátku 9:00 hodin (pátku tohoto týdne).
Tentokrát tipujeme klasickým způsobem další kolo WSBK, které se jede na italském okruhu Monza, tedy přesněji vítěze superbikového Superpole a obou závodů (upozorňuji, že musíte tipovat každý závod zvlášť). Dále tipujeme vítěze závodu třídy Supersport, Superstock a Superside. V přesných tipech na naše jezdce si tipneme umístnění Matěje Smrže, Tomáše Mikšovského ve třídě Superstock a prvně také přesné umístnění Jiřího Mrkývky v obou závodech třídy Superbike.
Dále tipujeme vítěze závodů AMA Pro Racing na okruhu Road Atlanta. Zde se tipuje vítěz závodů třídy Superbike (opět se jedou dva závody), Supersport, Superstock, Formula Xtreme a GP 250 ccm.
Na německém okruhu Hockenheim se jede druhý závod německého mistráku a tak si dáme opět mimořádně něco za 50 bodů. Budeme tipovat přesné umístnění Kamila Pragera ve třídě Superbike (dva závody), přesné umístnění Igora Kalába a Václava Bittmana ve třídě 125 ccm a v neposlední řadě také posádky Fuki Racing Team Sidecar CZ v kategorii Sidecare. Všechny přesně uhodnuté tipy na pořadí v cíly z okruhu Hockenheim budou oceněné 50. body.
Takže - hodně štěstí.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist