Tipovačka

Vyhodnotil jsem poslední kolo tipovačky a samozřejmě vyhlásil další kolo, ve kterém tipujeme AMA, MR a dva další výsledky - oba za 50 bodů.

Proběhlo další kolo tipovačky a v něm se objevilo několik dobrých tipérů, kteří zahýbali celkovým pořadím. Nejúspěšnějším z uplynulého víkendu byl Nikdo, který ke dvou správným desetibodovým tipům z GP a WSBK přidal uhodnuté místo Lukáše Peška v cíli prvního závodu Mistrovství Evropy. Jeho zisk za toto kolo byl tedy 70 bodů (Evropa se bodovala 50. body za správný tip). Tato bodová porce ho katapultovala z osmé pozice na pódiové umístnění (3. místo)
Jako druhý se v tomto kole umístnil Jirka Brno, který sice nechytil nikoho z klasicky tipovaných závodů, ale svých padesát bodů za toto kolo dostal stejně jako "Nikdo" za uhodnutí přesné pozice Lukáše Peška. I Jirka se rázně pohnul v celkovém pořadí kupředu, kdy se z 15. místa posunul na současné sedmé místo.
Stejně jako hráči stoupali nahoru, zažili jsme i několik propadáků, které většinou zapříčinila neúčast hráčů v tomto kole. Takhle se například propadl Driffter, který se z páté pozice dostal na devátou nebo Atom, který spadl z devátého místa na patnácté
V celkovém pořadí stále vedu, ale opět upozorňuji, že hraji mimo soutěž a tak vlastně pořadí je následující: (1.) -.- Racing, (2.) 1.- Lech, (3.) 2.- Nikdo, (4.) 3.- Honzis. Nové kolo tipovačky
Vyhlašme si i novou tipovačku pro tento týden kdy se jedou závody amerického profesionálního mistrovství AMA PRO Racing na okruhu Infineon Raceway v kalifornské Sonomě (dříve známý jako Sears Point), který v letošním roce prodělal náročnou rekonstrukci. Tipujme tedy vítěze závodu Superbike (opět se jedou dva závody), dále vítěze třídy Supersport, Superstock, Formula Xtreme a GP 250 ccm (vše po deseti bodech).
Dále se jede naše mistrovství na letišti v Trenčíně a tak si tipněme vítěze jednotlivých tříd 125, 250, Supersport, Superstock, Superbike (také vše za deset bodů).
K těmto tipům si dáme dva, které budou hodnocené 50. body - jsou to dva přesné výsledky jezdců. Tipujte přesný výsledek Igora Kalába v závodě IDM 125 ccm na okruhu Sachsenring a přesný výsledek týmu KFM-Herber Endurance v zahajovacím závodě MS Endurance na italském okruhu Imola (tým s Michalem Bursou).
Přeji hodně štěstí
Aktuální pořadí TIPOVAČKY
Po kliknutí na body uvidíte za co byli hráči tyto body přidělené.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist