Tipovačka 2014 – MotoGP a WSBK

Pro všechny čtenáře a vůbec fanoušky závodění na dvou kolech jsme připravili tipovací soutěž na výsledky závodů dvou prestižních kategorií v Mistrovství světa silničních motocyklů 2014 – třída MotoGP a v Mistrovství světa produkčních motocyklů 2014 – třída Superbike.

Po zaregistrování a přihlášení se do soutěže ve své administraci máte možnost tipovat výsledky na pořadí jednotlivých jezdců v cíli daných závodů. V případě mistrovství světa prototypů – MotoGP 2014 – je v každé Grand Prix jeden závod. Můžete tedy typovat tři tipy na pořadí a nemusí to být zákonitě jen stupně vítězů (1-2-3).
Co se týče mistrovství produkčních motocyklů – WSBK 2014 – tak tady je možnost tipovat na oba závody, které se v daném kole jedou. Postup je stejný, je možné vložit tři tipy na vámi zvolené pořadí jezdců v cíli konkrétního závodu.

Vyhodnocení probíhá tak, že za shodu jsou 3 body, chyba o jednu pozici je za 2 body a chyba o dvě pozice je za 1 bod.

Příklad:

Tip na výsledek.: 1. Márquez; 2. Lorenzo; 3. Pedrosa … výsledek závodu – 1. Lorenzo; 3. Pedrosa; 5. Márquez … bodový zisk za tip je vypočten následovně – 0+2+3= 5bodů.

Vyhodnocení a ceny pro vítěze:

První tři nejlepší tipaři WSBK 2014 a MotoGP 2014 získají věcné ceny od serveru Motorkáři.cz v podobě triček dle vlastního výběru. Vítězové jednotlivých soutěží pak navíc pohár pro nejlepšího Tipaře roku 2014.


Sponzor tipovačky MotoGP firma MOTO PERFORMANCE s.r.o. z Nového Oldřichova potom věnuje ceny v hodnotě:

  1. Vítěž tipovačky MotoGP získá poukaz na 1500 Kč a může si vybrat třeba mikinu Jorge Lorenzo, nebo jiné zboží v podobné cenové hladině.
  2. Druhý v pořadí získá poukaz na 800 Kč a může si vybrat třeba kšiltovku Valentino Rossi, nebo jiné zboží v podobné cenové hladině.
  3. Třetí v pořadí získá poukaz na 500 Kč a může si vybrat třeba tričko Marco Simoncelli, nebo jiné zboží v podobné cenové hladině..


Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist