Tipovačka 2003

Vyhodnocení tipovací soutěže tohoto serveru o kombinézu Jakuba Smrže naleznete uvnitř článku společně se jmény držitelů jednotlivých cen.

Letošní tipovací soutěž těchto stránek probíhala od prvního závodu WSBK na okruhu ve Valencii až po listopadové finále španělského mistrovství na okruhu v Jerezu. Během Tipovačky 2003 se na čelo soutěže dostalo několik lidí, kteří tam dále či méně setrvávali. Od závodu Mistrovství Evropy v Maďarsku se dostal do vedení tipující s nickem "LECH", který si své vedení udržel až do samotného cíle tipovačky, když v posledním kole moc nechybělo a o své vedení nakonec mohl přijít (VALENTIN se zřejmě bál riskovat více bodů ve speciální otázce).
Do tipovačky se letos zapojilo celkem 42 soutěžících což sice není mnoho, ale oproti osmičce nadšenců z roku 2002 je to výrazné zlepšení. Na konečné pořadí tipovačky se můžete podívat v sekci SOUTĚZ.
V roce 2004 se můžete těšit na další ročník této soutěže, která dozná několika změn. O těchto změnách je sice ještě předčasné hovořit, ale již dnes se dá říci, že účast v tipovačce 2004 by měla být pouze po nutné registraci a již ne do komentářů pod články, ale ve speciální sekci.
Za zřizovatele této soutěže, tedy za server racing.motorkari.cz mi dovolte všem výhercům poblahopřát k jejich výkonům a ostatním k jejich aktivní účasti v této soutěži s přáním lepších výsledků v novém ročníku.
TOP TEN tipovačky 2003:
(vysvětlivka k tabulce - pořadí, jméno, počet bodů a získaná cena)
  1.- Lech - 3 942 (kombinéza Jakuba Smrže)
  2.- Valentin - 3 720 (nástěnné hodiny s Kubou Smržem)
  3.- Jirka Brno - 3 400 (rádio Elit GP)
  4.- Luděk - 3 050 (budík Elit GP)
  5.- Ondra - 3 040 (tričko Elit GP)
  6.- Nikdo - 2 900 (nástěnný kalendář GP 2004)
  7.- Mates96 - 2 500 (nástěnný kalendář GP 2004)
  8.- Kuba96 - 2 450 (hrníček Elit GP)
  9.- Tom79 - 2 190 (přívěsek na klíče Elit GP)
10.- Bosso - 2 040 (tužka Elit GP) "Lech" se tedy může těšit na kombinézu Jakuba Smrže, se kterou náš jezdec absolvoval závod v Catalunyi, Assenu, Donington Parku, Sachsenringu a část kvalifikace na závod v Brně. Všem výhercům ještě tento týden pošlu na emailovou adresu, kterou zadali pro tuto soutěž, zprávu o jejich umístnění a pro dohodnutí převzetí ceny.
Ještě jednou gratuluji.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist