Testy ve Valencii

O víkendu testovali ve Valencii nejen jezdci evropského šampionátu třídy Superstock, ale i několik jezdců Mistrovství Světa třídy 250 ccm s motocykly Honda.

Toni Elías pokračoval o víkendu ve svém testovacím plánu, kdy se po krátkém testu na okruhu Montmeló u Barcelony vrátil k přípravě na okruh Ricardo Torma u Valencie. Elías pokračoval ve svém velmi úspěšném přechodu ze stroje Aprilia na stroj Honda, který potvrdil sérií rychlých kol, jejichž hodnota byla pod hodnotou Pole Position Randy de Punieta z poslední Grand Prix loňské sezóny. Přestože Elías zaznamenal vynikající zlepšení svého maxima, nedokázal být rychlejší než právě francouzský jezdec, který nedávno jezdil při testech Aprilie ještě o sekundu rychleji. Elíasuv nejlepší čas byl 1:36,3 minuty.
Společně s Elíasem testoval o víkendu i jeho týmový kolega Roberto Rolfo z Itálie, jenž zajel čas 1:37,0. Rolfo společně s Elíasem testovali ještě loňské modely motocyklů RS 250W, nový stroje s motorem i rámem specifikace 2004 dostanou oba jezdci až k březnovému testování.
Ve Valencii testovali také jezdci týmu Troll Honda BQR. Domácí Alex Debon zajel s privátním motocyklem loňské modelové řady čas 1:37,6, zatímco jeho kolega Eric Bataille (1:39,0) po havárii v sobotu havaroval znovu i v neděli a putoval na lékařské vyšetření s poraněním hrudi.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist