Testy na Phillip Islandu (3)

Třetím dnem vyvrcholily testy na australském okruhu Phillip Island.

Týmy Ducati Fila a Foggy Petronas Racing ukončily dnes v dopoledních hodinách našeho času testování na australském okruhu Phillip Island. Oba jezdci Foggyho Petronasu si pochvalovali testování a zejména Chris Walker vyzdvihl práci technika od Pirelli, který vždy pomohl s výběrem dobré separace pneumatik. Chris Walker tak dnes zajel čas 1:35,7 zatímco Troy Corser byl ještě o tři desetiny rychlejší, když jeho čas skončil na 1:35,4.
Doslova nepřetržitě jezdil dnes Régis Laconi z týmu Ducati Fila, který motocykl Ducati 999 F03 vedl 106krát okolo okruhu jenž naplňuje srdce blahem mnoho jezdců světa. Régis při svých 450 kilometrech, které dnes překročil, zajel nejlepší čas 1:33,55 čímž opět vylepšil své maximum. Zatímco Laconi zářil spokojeností, druhý jezdec italského týmu, James Toseland, přiznal, že při dnešních 78 kolech pociťoval následky včerejší havárie ve výjezdu ze zatáčky Honda. Toselanduv čas tak dnes skončil na hodnotě 1:34,80.
Vedle těchto jezdců se opět představil i Lorenzo Lanzi, který testoval svůj tovární stroj Ducati 749R, se kterým se zúčastní letošního Mistrovství Světa Supersport. Lanzi při 78 kolech dosáhl čas 1:37,08 a byl celkem spokojen.
Oba týmy, jak Ducati Fila, tak i Foggy Petronas Racing, si nyní malinko odpočinou. Další a již poslední přípravu na sezónu absolvují ve dnech 11. - 13. února na okruhu ve Valencii, kde jsou naplánované oficiální testy promotéra FGSPORT a společnosti Pirelli.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist