Testy KL Intermota

Hradecký tým KL Intermoto testuje se svými jezdci Tomášem Mikšovským a Alexem Martinezem ve španělské Cartegeně.

Ve španělské Cartageně proběhl tento týden doslova v české režii, když zde po Markétě Janákové testovali také Lukáš Pešek a Igor Kaláb, stejně jako Matěj Smrž nebo Tomáš Mikšovský. Dnes v podvečer se ozval z Cartageny manažer týmu KL Intermoto pan Josef Kubíček.
Josef Kubíček
Zdravíme všechny doma. Vše je zatím OK. Spolupráce s Alexem Martinezem je super. Vše jde prozatím dobře, ale je nás tady zoufale málo. Jsme tady tři lidi na dvě motorky. Dnes tady silně pršelo a nás postihl první problém - nefungovalo vodní čerpadlo. Dlouho jsme nemohli přijít na poruchu, bylo to na Alexově motorce a tak to zkoušel i Tom, aby nám přesně popsal problém při jízdě. Nakonec jsme na to přišli a již je opět vše v nejlepším pořádku. Oba kluci se dostali na čas 1:40,0. Tom je dokonce o nějakou setinku lepší než Alex, ale toho trápila již vlastně od včerejšího odpoledne ta závada na motorce. Všeobecně tady jezdíme o 1,5 sekundy rychleji než v loňském roce. Je tady spousta Čechů, výborná nálada. Byl za námi Lukáš Pešek, jezdí tady s AJO Motorsport, se kterým pojede Svět, jede mu to celkem dobře, ale stále něco zkouší na motorce. Mají tady několik motorů a ty testujou. Jezdí tady i oba jezdci Martina Smrže, ale byli oba dlouho nemocní. Jak Mates, tak Černý dostali nějakou chřipku a tak mohli vyjet až teď. Jedou ještě do Almerie, kde budou testovat.
Měli jsme odjet do Almerie také, odjezd měl být zítra ráno, ale rozhodli jsme se, že to již vypustíme. Máme najeto na obou motorkách 850 kilometrů a tak jsme se domluvili, že další ježdění bude až příští týden ve Valencii. I Alex už řekl, že toho bylo dost. Teď trávíme volné chvíle ve městě, sežrali jsme chobotnici. Již se nemůžeme dočkat prvních závodů. Všechny Vás do Čech zdravíme, držte nám od příštího pátku palce.
www.klintermoto.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist