Termíny motoškoly EYBIS v Brně už se blíží

Pro letošek jsme pro Vás připravili několik novinek, to nejlepší, ale zůstává při starém.

V červenci, tedy přesněji od pondělí do středy (6. až 8. července) budeme v Brně. Pro Brno zůstává téměř vše jako vloni, tedy:

Pro každou ze čtyř skupin je připraveno šest dvacetiminutovek.
Skupina Rookie tradičně s instruktorem, tedy každých pět jezdců bude mít jednoho instruktora. Skupiny Expert 1, Expert 2 a PRO mají vždy celý den volné tréninky.
Bližší informace Vám v případě zájmu zašlu na e-mail (kontakt: cz@eybis.com)

Nově jsme připravili možnost placených instruktáží se závodníky týmu EYBIS.com. Jde o instruktáže mimo skupiny s instruktory a jsou zamýšleny především pro rychlejší jezdce ze skupin Expert a Pro. Pro nás asi připadá v úvahu především Michal Filla , který je od letoška jezdcem a soukromým instruktorem EYBIS.com. Michal bude přítomen jak v Brně, tak v srpnu na Hungaroringu.
Od závodu ve Valencii je členem týmu také Leon Haslam, který letos úspěšně zasahuje do bojů ve třídě World Superbike (bedna na Phillip Islandu). O možnosti jeho účasti na tréninku v Brně se jedná.

V srpnu, pak budeme na maďarském Hungaroringu, kde bude scénář obdobný jako v Brně, jen místo poslední dvacetiminutovky bude závod. Do Maďarska pojedeme od pátku do neděle (14. až 18. srpna)

Od 20. do 26. července chystáme „Francouzský týden“, budeme v jednom týdnu na třech okruzích ve Francii (Magny Course, Mas du Clos, Val de Vienne). Okruhy jsou od sebe vzdáleny maximálně 160km a když už jednou budete s motorkou ve Francii... Navíc se lze přihlásit najednou na všechny okruhy a získat, tak finanční zvýhodnění...
Na závěr sezóny pak máme přichystanou perličku v podobě návštěvy jednoho z nejuznývanějších okruhů světa – Portimao. Z Prahy bude připravena doprava motocyklu až na okruh a do Portugalska se dá letět – např. Do Lisabonu a potom autem z půjčovny.
Celá akce je spojena i s mistrovstvím světa Superbike. Od pondělka do středy (19. až 21. října) budeme na okruhu my a od čtvrtka je vše připraveno pro poslední závod sezóny WSBK, který pak na místě můžeme sledovat.

Kompletní letošní kalendář EYBIS najdete zde: http://www.eybis.com/cgi-bin/list_all_events.cgi?Language=EN

Kontakt:
tomas@eybis.com
tel.: 723 228 009 - Tomáš
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist