Telefonica MoviStar Honda

V dramatickém závodě dosáhl Sete Gibernau na další pódiové umístění, naopak Colin Edwards se závodem nemůže být vůbec spokojený.

Sete Gibernau (2. místo)
Dokončit závod na druhém místě, po tak hezkém souboji s Valentinem a ještě udržet vedení v šampionátu, je pro mě neuvěřitelný výsledek. Z celé práce během tohoto víkendu jsem šťastný. Nyní se těším do Barcelony, kde by si měli fanoušci užít stejně hodně jako dnes Italové zde. Jsem si jistý, že tam bude hodně legrace. V prvním závodě, do kterého jsem špatně odstartoval, to již vypadalo, že budu bojovat s Valentinem sám, ale pak začalo pršet. V následujících šesti kolech to byla další těžká bitva. Jsem s výsledkem spokojený, blahopřeji Valentinovi.
Colin Edwards (12. místo)
Nemohu o výsledku nic říci. Jediné pozitivní na víkendu v Mugellu je, že jsem byl schopný porozumět problémům, které jsem tento rok měl. Myslím si, že je důležité změnit mou přípravu a vrátit se opět k trénování na motokrosovém motocyklu. Letos jsem změnil příliš hodně věcí, ale jsem si jistý, že brzy najdu správné řešení.
Fausto Gresini (manažer týmu Telefonica MoviStar Honda)
Byl to divný a těžký závod. Myslím, že nám dva starty nepomohly. Musím, ale říci, že Seteho druhé místo je pro mě velký výsledek. Znovu jsme bojovali o vítězství a stále po tomto velmi těžkém víkendu vedeme šampionát. Ohledně Colina jen mohu říci, že cíle týmu jsou, zabezpečit mu plnou týmovou podporu. Doufám, že brzy nalezneme způsob, jak ho dostat mezi nejlepší jezdce.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist