Suzuki ukončila testy v Austrálii

Tovární tým Suzuki má na svém kontě další kilometry se strojem Suzuki GSV-R, které absolvoval na nádherném a především velice rychlém okruhu Phillip Island v Austrálii.

Tým Suzuki Racing dnes ukončil testování na australském okruhu Phillip Island kde testoval svůj zcela nový stroj GSV-R pro závody MotoGP. Testy začaly v pondělí a se středeční přestávkou pokračovaly až do dnešního dne. Poslední den testování byl na tomto okruhu již klasický silný vítr, který bránil jezdcům dosáhnout výraznějších časů na jedno kolo.
"Testy proběhly dobře. Počasí až na dnešní den bylo dobré a tak jsme byly schopni udělat velké množství práce", říkal po testování Kenny Roberts jr. "Až poprvé budeme testovat s ostatními jezdci, pak se teprve dozvíme kde jsme. Motocykl je rozhodně rychlejší než ten loňský, ale možná, že stále ne dost, ale jsme jistě na správné cestě stát se konkurence schopní."
K testům se pochopitelně vyjádřil i druhý jezdec týmu John Hopkins, který byl se svým výkonem také spokojený. "Udělal jsem mnoho potřebné práce, sice ne na okruhovém čase, ale nashromáždil jsem užitečné informace", říkal John "Hopper" Hopkins. "Moje časy se dost zlepšili poslední den. Jdu po malých krocích, ale postupně se tam dostanu. Již se těším na konkurenci v Jerezu."
"Kenny se velice snadno zlepšil. John ukázal svůj potenciál a začal si již velice dobře zvykat na nový stroj", říkal na adresu svých jezdců týmový manažer Garry Taylor.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist