Suzuki MotoGP a Jerez

Kenny Roberts a John Hokins před závodem ve španělské Andalusii.

Kenny Roberts jr. (Suzuki MotoGP Team)
Myslím si, že náš tým může být s průběhem poslední Grand Prix spokojený. Někdy prostě nedokončíte závod a toto byl jen jeden z těchto dnů. Ukázali jsme však, že Suzuki je schopná dostat se do horních pater výsledkové listiny. Myslím si, že Jihoafrická republika bylo místo, kde jsme byli nejhůře za celý rok připravení. Máme pro Jerez připravený nějaký zajímavý materiál, pokud to nebude ještě pro závod, tak alespoň pro následné testování v pondělí. Opravdu se na víkend těším.
John Hopkins (Suzuki MotoGP Team)
Jerez byl vždy pro mě dobrý okruh. Měl jsem tam v loňském roce svůj nejlepší výsledek. Mám ten okruh opravdu rád. Při posledních testech na tom okruhu jsem našel správnou pneumatiku Bridgestone, která byla opravdu vynikající. Bylo to výborné spojení mého motocyklu s tím okruhem. Odjíždím tam s vysokými nadějemi na lepší výsledek.
Garry Taylor (manažer týmu Suzuki MotoGP)
Viděli jsme velmi kladné výsledky našeho vývojového programu. Tyto výsledky naznačují, že jdeme správným směrem. Začátek sezóny byl povzbuzující pro celý tým. Víme, že je před námi ještě dlouhá cesta, ale každý vidí, že jsme již učinili pokrok. V boxech nyní vládne optimistické ovzduší, každý si je nyní jistý, že se nepřestáváme blížit našemu cíli, kterým je návrat do pozic, jenž nás přivedou k boji o vítězství v závodě a později v šampionátu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist