Suzuki MotoGP a Assen

Tovární tým Suzuki nasadí oba jezdce s nově modifikovaným motorem stroje GSV-R.

Kenny Roberts
Nový motor usnadnil jízdu na motocyklu, ale při posledním závodě jsem musel velmi tvrdě bojovat v mnoha zatáčkách o svou pozici ve skupině. Když se začaly sjíždět pneumatiky, musel jsem se spoléhat na zrychlení motocyklu. To je v tuto dobu zrovna naše slabé místo a tak doufám, že v Assenu budeme mít silnější motor.
John Hopkins
V Barceloně jsme ukázali, že motocykl muže čelit konkurenci. Myslím si, že v Assenu může být konkurenceschopný ještě více. Mám ten okruh rád, v minulosti jsem tam dosáhl několika úspěchů. Po týdenním odpočinku se zdá být můj palec již v pořádku. V Británii jsem sledoval hodně fotbal. Myslím si, že by to měl být dobrý víkend.
Garry Taylor (manažer týmu Suzuki MotoGP)
Je to okruh, který v minulosti hrál v náš prospěch. Doufám, že tomu tak opět může být. Motocykl tuto sezónu ukázal značné zlepšení, nový motor může být další krok vpřed. Týmový duch nám velí být stále lepší a lepší, všichni se na tento závod těšíme. Zároveň však nemáme žádné iluze. Potřebujeme pouze udržet nastolený trend v pokroku. Tým, továrna i jezdci jdou všichni za tímto cílem."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist