Suzuki MotoGP

Tovární tým Suzuki v Assenu své příznivce zrovna moc nenadchl, přesto pracuje na dalším vylepšení, které by se mohlo projevit již v Riu.

John Hopkins (14. místo)
Jedna věc je, že jsem měl dobrý start. Prvních šest kol šlo dobře a já mohl předjíždět a udržet si tak své místo. Neměli jsme mnoho času za suchých podmínek a tak jsem při výběru pneumatik velmi hazardoval. Neřekl bych, že to bylo špatnou pneumatikou, ale měl jsem jednu, která pracovala lépe a déle. Bridgestone se však od Barcelony zlepšil, zda bude pokrok pokračovat je otázkou. Přinejmenším jsem mohl v prvních kolech dokázat, že je motocykl konkurenceschopný. Moje první letmé kolo bylo asi o sedm desetin lepší než nejlepší kolo v kvalifikaci. Po šesti kolech se zhoršily jízdní vlastnosti. Při nájezdech do zatáček jsem se hodně klouzal. Viděl jsem, že jsem na bodech, tak jsem jel volněji.
Kenny Roberts jr. (16. místo)
Vzhledem k mojí pozici, není mnoho věcí o čem hovořit. Během závodu jsem měl nějaké problémy s mým motorem. Musíme zjistit co to bylo a poučit se z toho. Není co říci. Jen jsem se pokusil dokončit závod. Moje pneumatiky zůstaly shodné, s dobrou přilnavostí. Musíme se v této oblasti zlepšit. Od toho, kde jsme byli ráno při Warm Upu, jsme se v závodě dostali někam jinam. Myslím, že problém byl v elektronice, nevím to přesně, protože nejsem počítač.
Garry Taylor (manažer týmu Suzuki MotoGP)
Byl to těžký víkend a těžký závod. John měl opravdu dobrý start, těžil ze své pozice. Je dobré vidět jej znovu na bodech. Nejsme si však jistí, co se stalo Kennyho motoru. Bylo jasně vidět, že mu chybí rychlost. Musíme plně vyšetřit důvody tohoto problému.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist