Šrámek racing promotion

Tisková zpráva českého týmu o závodě z Mistrovství republiky na okruhu v Mostě, který se jel minulý víkend.

Tisková zpráva č. 5 - MČR Most (IV. podnik)
Ve dnech 5-6.7. se konal další závod Mezinárodního mistrovství ČR. Tým Šrámek racing promotion nechyběl a i tentokrát bojoval o posty nejvyšší. Po první kvalifikaci Michal obsadil celkově třetí místo a první v české klasifikaci! Ve druhém jsme sice zlepšili, ale i přesto jsme jednu příčku ztratili. Start se Michalovi povedl a poskočil na celkově 2. místo. Bojoval, ale slábnoucí motor mu nedovolil lepší výsledek jak čtvrté místo celkově. V klasifikaci do Mez. MČR jsme však obsadili výborné druhé místo. Celkově je Michal s 30 body na průběžném třetím místě. Ztráta na druhého je pouhý jeden bod! Další cesta vede opět do Mostu, tentokráte 11.-13.7. na závod ME.
Otázky pro manažera Jirku Šrámka
Jak si byl spokojen s víkendem?
Bohužel nám plány překazilo počasí. V pátek jsme vyjeli jen na jednu půlhodinu a nic nevyzkoušeli. Testovat a riskovat jsme museli při ostrých kvalifikacích!
A jak to dopadlo?
Naštěstí to nějak dopadlo. Našli jsme nejlepší nastavení až při Warm upu.
A jinak vše proběhlo jak mělo?
Jsem velice spokojen s výkonem a hlavně časem zajetým v závodě. Michal dosáhl času 1.34,0! Pokud minimálně zopakujeme tento čas při kvalifikaci, máme šanci na vysněnou první desítku.
Co bylo přesně za problém v závodě?
Michal si po dojetí stěžoval na špatný chování přední gumy a na slábnoucí motor. Po pondělní inspekci nás polil pot. Praskl úplně nový píst a zázrakem nic nepoškodil, prostě praskl a vyletěl výfukem. Takže spíš štěstí. Jinak nám držte palce!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist