Spokojený Pablo Nieto

Syn španělské legendy Angela Nieta je po posledních testech na okruhu ve Valencii spokojený a již se těší na IRTA testy do Jerezu.

“Jsem spokojený, protože během posledního testu ve Valencii jsem strávil hodně času na novém motocyklu“, říká španělský jezdec nejnižší třídy Moto Grand Prix Pablo Nieto, který si zároveň pochvaluje množství práce, které vykonal na nové Aprilii společně se svým týmem během tohoto dvoudenního testování ve Valencii. “Můj první dojem z nové Aprilie byl trochu divný, protože jak rám, tak i motor tohoto stroje nebyl doposud otestován“, říkal syn legendárního Angela Nieta na adresu stroje jenž se mimo jiné vyznačuje na rozdíl od svého loňského předchůdce dvěma kotouči přední brzdy.
"Moje časy nebyly ve Valencii špatné, ale prioritou testu tyto časy nebyly. Spíše než riskování pádu a zranění jsme se pouze chtěli ujistit, že všechno pracuje dobře. Zjistili jsme, že ještě musíme nějakou práci udělat. Motor trochu postrádá sílu, ale v tomto ranném období je to zcela normální", říká jezdec jenž se nyní soustředí již na IRTA testy v Jerezu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist