Soutěž o lístky na GP Německa

POZOR Stalo se nedopatření, které vymazalo z mého PC vaše emaily s tipy do soutěže. Zašlete mi je prosím znovu. Více v tomto článku.

Vážení přátelé, vlastní chybou jsem uvedl včera večer svůj počítač do stavu "zavirování", když jsem jako mladý začátečník otevřel přílohu u jednoho emailu, který mi poslala jedna známá osoba (kterou za to neviním, protože o tom ani nemusela vědět).
Protože na tento vir nefungovalo ani AVGčko, tak jsem vir odstranil pro mne nejschůdnější a nejrychlejší cestou - A: format c: ....... enter
Nyní mám již vše opět v pořádku, PC má znovu nainstalované všechny pro mne důležité programy. Proč však s tímto seznamuji vás? Odpověď je velice jednoduchá a sice, protože jsem přišel o spoustu emailů, které jsem zálohoval v poště a tím vlastně ztratil i kontakty na důležité lidi. Všem jsem se chystal odpovědět na jejich mejly (které byly podepsané), bohužel časově jsem vše nezvládl dříve a nyní již nemám na vás, fanoušky a kamarády, tiché i hlasité pomocníky, správnou emailovou adresu.
Nezlobte se proto na mě, když jsem vám neodpověděl, nyní to již bohužel ani nemohu udělat.
Nyní to důležité - všichni kdo jste již poslali své tipy do soutěže o vstupenku na GP Sachsenring, prosím zašlete své tipy znovu, protože jsem bohužel přišel formatem o vaše původni emaily (nějak mi před formatem vykolejil mozek a neudělal jsem si zálohu).
Chtěl bych se vám všem omluvit za vzniklé nedopatření, které se v našm ústavu stane maximálně jednou za 10 let. Je to má chyba a jsem proto ze svého počínání velmi smutný.
Své tipy posílejte na email: racing(at)motorkari.cz (znak (at) nahraďte klasickým zavináčem) Pravidla soutěže o lísty na GP Německa na Sachsenringu

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist