Skvělé představení na Pannoniaringu

Tisková zpráva týmu Akuna Superstock Czech ACCR, tedy zpráva týmu jehož jezdec Matěj Smrž včera zvítězil v závodě Mistrovství Republiky třídy Superstock.

Pannoniaring – Mistrovství České republiky a Alpen Adria Cup
Neděle – 3.8.2003
Skvělé představení na Pannoniaringu !!! Alpen Adria Cup má rok od roku větší úroveň a je považován za takové menší mistrovství Evropy, kde se schází velká konkurence zejména z Itálie, Maďarska, Rakouska, Slovenska a zemí bývalé Jugoslávie. Další podnik tohoto seriálu se jel na maďarském okruhu Pannoniaring. V rámci tohoto závodu se uskutečnil i další závod mistrovství České republiky Open.
Matěj byl v prvním měřeném tréninku druhý za Kisapatakim a ztrácel na něho 0,8 vteřiny. V MR byl suverénně první o téměř 3 vteřiny před kolegou s reprezentace Tomášem Mikšovským. Po kontaktu z jedním z jezdců měl pád a tak svůj čas již nezlepšil. Asi aby měli jeho mechanici co dělat, lehnul i v sobotu a značně poničil svůj motocykl. Mechanici však vše zvládli a Mates se jim za to odvděčil nejrychlejším časem 2:00,609 a z pole position odsunul i Kisapatakiho, který byl druhý časem 2:00,84, třetí Mikšák 2:01,758 a čtvrtý Vallisari 2:02,069. V neděli vyhrál Mates i warm up (a to jel jen 2 kola !) a těšil se na závod.
V závodě podal bezchybný výkon a zcela zaslouženě zvítězil nejen v mistráku, ale i celkově a potvrdil, že Pannonia je jeho oblíbený okruh (vyhrál tady i na 125 Aprilii). Výsledky: 1. Matěj Smrž - CZ
2. Kisapataki - I
3. Vallisari - I
4. Mikšovský - CZ
5. Svoboda - CZ

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist