Setkání se zástupci VV SSZM

Na okruhu Hungaroring proběhlo v sobotu od 14:15 hodin setkání jezdců a týmů se zástupci VV SSZM.

Na okruhu Hungaroring se v sobotu po obědě konalo setkání jezdců a členů jejich týmů se zástupci VV SSZM, které zastupovali pánové Kubíček a Kamenický. K žádným velkým "věcem" při tomto setkání nedošlo, přesto padlo několik zajímavých odpovědí na několik otázek.
Předně šlo o založení Asociace jezdců a týmů a tak bylo zajímavé zjistit, že vlastně tato organizace již několik let existuje. Dle ujištění Kamila Pragera a několika dalších "mazáků" v poli našeho závodění, byla Asociace jezdců a týmů založená v minulosti a doposud vlastně nijak nepracovala. Otázka tedy vyvstala - kdo tento subjekt založil a kdo je vlastně v jeho čele. Neméně zajímavou otázkou by jistě bylo i - co vlastně tato asociace pro jezdce dělá. Na tyto otázky nedokázal nikdo odpovědět.
Dále jsme se mohli dozvědět, že v příštím roce bude mít MEZ MČR předběžně celkem sedm závodů. Ujištění jsme dostali, že pět závodů bude na území naší republiky a nepojedou se na letištích. Třikrát se na našem území pojede Alpe Adria Cup.
V otázce letošního škrtání nejhoršího výsledku ve třídách Mezinárodního Mistrovství ČR padlo také několik slov. Prozatím je jisté, že škrtání platí, přesto se s touto otázkou bude zřejmě ještě někdo zabývat, protože cca 32 jezdců podepsalo petici, ve které žádá zrušení tohoto nadmíru diskutabilního rozhodnutí. Proto jsou "oficiálně" výsledky letošní sezóny ve třídách MEZ MČR stále neoficiální!!!
Věci, které stojí za zveřejnění (spíše se zbytečně diskutovalo nad zbytečnostmi jednotlivců, než nad zásadním rozhodnutím), jsou ještě dvě. Ta první se týká příštího ročníku Alpe Adria Cupu, ve kterém bude nově zřízená třída Superstock 600 ccm. Jedná se o superstockové motocykly (bez úprav), stejného ražení jako známe doposud, ovšem s obsahem motorů do 600 ccm.
Poslední věcí je termím letošního setkání silničářů při motokrosovém klání. Dnes již tradiční motokros v Jílovicích se bude konat ve dnech 5. - 7. listopadu 2004 a ředitel závodu, pan Martin Smrž, Vás všechny srdečně zve.
Poslední poznámkou bych Vás chtěl upozornit, že všichni kdo vlastní licenci jezdce či týmovou licenci, mají možnost požádat o svou přítomnost při zasedání VV SSZM. Využijte této možnosti a vyslechněte o čem jednají a co připravují pánové, kteří řídí tento sport.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist