Seedorf kontra Lundberg

Interni problemy ve staji Seedorf Racing momentalne prevazuji nad uspechy jezdcu teto staje. Pojede Hector Barbera tovarni Aprilii 250 ?

Seedorf kontra Lundberg
Kdyz vstoupil roku 2003 fotbalista Clarence Seedorf do sveta motocyklove Grand Prix, zdalo se byt vse v poradku. Z dosavadnich absolvovanych zavodu se jeho jezdcum Hectoru Barberovi a Alvaro Bautistovi podarilo vyhrat celkem 5 zavodu Grand Prix kubatury do 125 ccm (Barbera) a celkem 12x stat na stupnich vitezu. Krome toho vybojovali tito dva piloti 2x Pole position a zajeli 6x nejrychlejsi kolo v zavode.
Tento vstup se podaril fotbalovemu internacionalu pouze proto, ze se tehdy spojil se staji 3C - Teamu Christiana Lundberga. Tato staj tehdy jezdila prevazne mistrovstvi Evropy. V soucasne dobe doslo k dosti velkym nazorovym rozdilum mezi Seedorfem a 3C.
Aktuelni situace vypada nasledovne: Seedorf Racing bude mit uplne jinou strukturu tymu a Lundberg chce nahlasit IRTA vlastni tym. A k tomuto ucelu "pretahl" Simone Corsiho od tymu Kopron Scot.
A jak jsou na tom soucasni piloti Seedorf Racing tymu: Alvaro Bautista ma platnou smlouvu prave se Seedorfem a Hector Barbera by mel nahradit v oficielnim tovarnim tymu v nemilost upadnuteho jeste stale uradujiciho mistra sveta Manuella Poggialiho a jet pristi rok jeden z peti mozna sesti tovarnich motocyklu Aprilia RSW ve tride 250 ccm.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist