Rossi v nových barvách

Valentino Rossi se představí v nedělní Grand Prix Valencie v nových barvách týmu Repsol Honda, které jsou v této chvíli stále tajné. Tyto byrvy budou však pouze pro poslední závod této sezóny (nebo Rossiho kariéry u Hondy???)

V posledním závodě roku a možná i v posledním závodě kariéry na stroji Honda, by se měl Valentino Rossi na okruhu Ricardo Torma ve Valencii představit ve zvláštních barvách svého stroje RC 211V a snad i v jiné barvě kombinézy.
Během léta totiž hlavní sponzor Rossiho týmu - Repsol, společně se španělským časopisem Motociclismo, pořádal soutěž na téma barevného vzhledu "Doktorova" stroje. Čtenáři časopisu poslali mnoho námětů, které měly jediný důležitý bod - logo společnosti Repsol. Návrhy doslova zaplavený časopis předal všechny náměty firmě Repsol, která společně s továrnou Honda vybrala nejlepších patnáct návrhů do finále této soutěže, ze kterého vzešel tajný vítěz. Vítěze soutěže i jeho návrh uvidíme v neděli, kdy nastoupí Valentino Rossi do závodu právě na barevně vyvedeném stroji dle návrhu onoho tajného vítěze.
Více než toto téma však vzrušuje motocyklový svět Rossiho smlouva na rok 2004. O tomto víkendu se očekává, že jak Valentino, tak i továrna Honda učiní finální rozhodnutí spojené s oznámením konečných závěrů dlouhotrvajících rozhovorů širší veřejnosti.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist