Randy Mamola na Yamaze M1

Randy Mamola testoval jak Hondu, tak i Yamahu, Kawasaki a Ducati z kralovske kubatury MotoGP.

Respekt pred Carlosem Checou
Neni to rozhodne zadna novinka, ze takova hvezda a zaroven tovarni pilot znacky Yamaha Carlos Checa za pet let sveho pusobeni v tomto tymu nevyhral jednu jedinou Grand Prix a napriklad Garry McCoy na WCM - Yamaze vyhral v roce 2000 hned tri Grand Prix. V letosnim roce po odchodu Maxe Biaggiho k Honde, se stal Checa spolecne s Barrosem jasnymi jednickami svych tymu. Dohromady se jim ale letos podarilo pouze jednou podiove umisteni (3. misto Alexe Barrose v destivem Le Mans) !!!
V minulem tydnu se ale Checovi dostalo necekane podpory a to od ex-vicemistra sveta, Randy Mamoly. Ten mel moznost testovat jak Hondu RC211V, tak jet i Yamahu M1. A co k tomu rika prave uz zminovany American: "Od tohoto okamziku velmi vzrostl muj respekt ke Carlosi Checovi. Jsem hrozne prekvapen, ze dokazal dojet s timto motocyklem 3x na ctvrtem miste. Podivej se jen na Barrose, kolikrat ten letos spadnul...!"
Randy Mamola dale mini, ze se soucasnou Yamahou M1 muze Valentino Rossi maximalne bojovat o stupne vitezu, ale rozhodne ne vitezit. "Yamaha je nyni pod velkym tlakem. Musi vyvinout svetove konkurence schopny motocykl, jinak nebude Valentino mistrem sveta.", pokracuje 13-ti nasobny vitez Grand Prix. "Ale to, ze odesel Rossi k Yamaze, je fantasticke pro vsechny fanousky MotoGP. Je to to nejlepsi, co vubec mohlo nas sport potkat." dodal Randy Mamola po odchodu Rossiho od Hondy.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist