První foto WRT Honda Austria

První fotografie Jaroslava Huleše a týmu WRT Honda Austria, se kterým náš jezdec absolvuje šampionát World Endurance.

Jaroslav Huleš podepsal smlouvu s týmem WRT Honda Austria, toto je fakt, který jste si zde mohli přečíst již na začátku tohoto měsíce (narozdíl od ostatních médií, která to zjistila až po zprávě ČTK - hanba). Dnes bych vás chtěl trochu seznámit s novým týmem, který se stal nejen novým pro čimelického jezdce, ale i pro samotný motocyklový svět.
WRT Honda Austria (WRT - Wilding Racing Team) je nový tým, který nastoupí především ke kompletnímu šampionátu Mistrovství Světa Endurance, kde si tento tým vytýčil svůj cíl stát se na konci této sezóny jedním z prvních pěti týmů v celkové klasifikaci. Plně profesionální tým získal k tomuto cíly podporu od zástupce Hondy Austria (Rakousko). Všichni techničtí členové týmu, včetně ostatních zástupců, mají již své zkušenosti z Mistrovství Světa Endurance, jezdci týmu se stali piloti, kteří již svou rychlost na mezinárodním poli nejednou dokázali.
Jezdci týmu se tedy stali - Erwin Wilding (25. 12. 1969 - AUT), jenž má na svém kontě vedle pódia z loňského závodu v Imole i celkové sedmé místo (2003). Dalším jezdcem je jeho krajan Karl Truchsess (11. 2. 1965), jenž dosáhl v loňském roce stejného umístnění jako Wilding (jezdili společně v týmu Yamaha Austria). Truchsess je však narozdíl od Wildinga může pyšnit celkem 15. Rakouskými tituly v několika třídách. Třetím jezdcem týmu se stal již avízovaný Jaroslav Huleš (profil Jaroslava Huleše).

(pro větší obrázek klikni na foto)

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist