Proton KR zítra testuje čtyřtakt

Tým Proton KR bude zítra testovat svůj čtyřtaktní motocykl a až po tomto testu se rozhodne zda tento stroj nasadí do české Grand Prix.

Zítra, tedy v úterý, bude britský tým Proton KR testovat svůj čtyřtaktní motocykl KR V5 a až poté se rozhodne zda tento stroj nasadí do naší Grand Prix v Brně.
V posledním podniku na německém Sachsenringu opět tým zvolil nasazení loňských, dvoutaktních strojů, se kterým se dokázal Jeremy McWilliams kvalifikovat do první startovní řady. Nicméně přes tento úspěch, ale i přes dvojité body, která získal McWilliams i jeho kolega Nobuatsu Aoki, doufá tým Proton KR, že zítřejší testy budou úspěšné a budou moci tedy do další fáze Mistrovství Světa nasadit opět čtyřdobou techniku.
"Miluji Brno, myslím, že je to výborný okruh," říká McWilliams před finálním testováním. "Nejraděj bych tam jezdil na čtyřtaktu, ale finální rozhodnutí učiníme až po zítřejším testu. Tým funguje fantasticky a poslední dva týdny se snaží zlepšovat čtyřtaktní motocykl, který vyvíjíme zatímco se účastníme závodů. Doufám, že test bude úspěšný, protože si to tento tým zaslouží za své úsilí. Měl jsem dobrou dovolenou se svou rodinou. Nyní jsem opět zpět v práci s nadějí do nového motocyklu."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist