Proton KR

U týmu Kennyho Robertse sr. panovalo po Assenu velké zklamání, oba jezdci závod nedokončili pro poruchu motocyklu.

Nobuatsu Aoki (nedokončil závod)
Bylo to pro mě značně krátké odpoledne. Vypadá to, že mi prosakoval olej a ten se dostal na spojku. Začalo mi to automaticky prokluzovat. Bylo pro mě nemožné pokračovat. Stejný problém s olejem jsme měli během tohoto víkendu několikrát. Rozhodně musíme v této oblasti s motorem něco udělat.
Kurtis Roberts (nedokončil závod)
Od začátku jsem měl problémy, již jsem zvedal ruku dokonce i při startu, kdy jsem nemohl nabrat rychlost. Měl jsem problémy v dalších kolech, nikdy jsem neměl dobrou odezvu od motoru. Nakonec motor přestal běžet úplně. Praskla mi kliková hřídel. Nejsem spokojený. Neznám tyto okruhy a nejezdím na nich mnoho kol. Musíme tyto problémy vyřešit. Nyní je mé úsilí daleko větší než výsledky. Potřebuji získat nějakou odměnu za toto mé úsilí.
Chuck Aksland (manažer týmu Proton KR)
Byl to katastrofální konec těžkého víkendu. Porucha Kurtisova klikové hřídele bylo opravdu nešťastná. Nobu měl problém se spojkou během tohoto víkendu třikrát nebo čtyřikrát. Je to problém, který potřebujeme naléhavě vyřešit. Návrat do Ria bude obtížný, ale do Německa chceme být již připravení. Někdy uděláte i krok zpět, budeme se však držet tvrdé práce a já si jsem jistý, že se vše znovu obrátí na naší stranu.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist