Pirelli Day 2010

Agentura IV Racing uvádí, představení nové okruhové pryže z dílny specialistů Pirelli.

Kdy: 31.března 2010
Kde: Slovakiaring
V hlavní roli: DIABLO SUPERBIKE PRO

Něco k ději:
Nová sezona, nový okruh a nové slicky. To je přesně ta kombinace, která se vám na úvod sezony nabízí prostřednictvím agentury IVRacing a která jistě stojí za vyzkoušení. Ve spolupráci s našimi partnery, firmami A-Spirit a Pirelli, jsme pro vás připravili speciální akci. Představení nového modelu závodních pneumatik - slicků od firmy PIRELLI.
Přijměte touto cestou naše srdečné pozvání na zánovní okruh SLOVAKIARING a přijeďte otestovat nejnovější produkt z dílen továrny PIRELLI - závodní slick Diablo Superbike PRO. V útrobách továrny Pirelli tuto pneumatiku vyvíjeli hlavně s ohledem na potřeby jezdců, kteří dávájí přednost pneumatikám s vyšší životností při zachování dobrého gripu. Ideální obutí pro racing4fun akce? Možná, přijeďte společně s námi vyzkoušet na okruh a sami se budete moci přesvědčíit, jak že to s těmi novými gumami vlastně je.


Máme pro vás připravenu jedinečnou nabídku, která zahrnuje:

  • sada pneumatik DIABLO SUPERBIKE PRO
  • celodenní volné jízdy na okruhu - celkem 4 hodiny na dráze (3x20 minut dopoledne ve skupinách a 3x60 minut odpoledne open pitlane) a navíc..
  • oběd v polední pauze - polední menu

TO VŠE ZA 7 950 Kč. Což je v podstatě cena jedné sady pneumatik…

Potřebujete se trochu rozjezdit před sezonou? Chcete se seznámit s novým okruhem, kde letos pojedeme poprvé závody CEC, CEC2 a CSC? Přemýšlíte o tom, jaké pneumatiky letos na okruzích používat?

Pak neváhejte příliš dlouho a přijeďte 31. března 2010 na Slovakiaring. Počet účasntíků této akce je omezen.  Více informací o akci PIRELLI DAY 2010 najdete na www.ivracing.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist