Perdosa nechce další pohromu

Lídr třídy GP 125 ccm nechce připustit v Sachsenringu další ztrátu po nějakém incidentu s jiným jezdcem.

Sílí také bitva o trůn v nejslabší třídě Mistrovství Světa, tedy ve třídě 125 ccm. Zde si vedení stálé drží španělský jezdec Daniel Pedrosa, který sice v posledním závodě nedokončil pro havárii, ale protože havaroval i druhý z celkové klasifikace Steve Jenkner, mohl zůstat mladý španělský jezdec klidný.
Nyní však bude před domácím publikem německý jezdec velice silný a jistě bude chtít svůj odstup od vedoucího Pedrosy zúžit na minimální hodnotu ze současných 26 bodů.
Dani Pedrosa po sporné srážce se Stefano Peruginim v poslední zatáčce posledního kola v Doningtonu připouští nyní na Sachsenringu jisté komplikace. "Sachsenringský závod bude těžká práce," říká Pedrosa. "Několik jezdců může jet ve vedoucí skupince. Já se musím jen ujistit, že jsem v závěrečných kolech v dobrém postavení a udržet si svou koncentraci. Již si nemohu dovolit další incident jako tu doningtonskou pohromu." Co k tomu dodat? Pokud se dostanou vedle sebe v posledním kole Perugini a Pedrosa, očekávejte opět velký ohňostroj!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist