Otevřené slovo autora

V posledním článku pro tyto stránky naleznete důvody ukončení mé spolupráce s www.motorkari.cz, ale i mé poslední slovo pro motorkaře z těchto stránek, které mi hodně daly.

Vážení motocyklový nadšenci, Vážení přátelé. S politováním Vám musím oznámit, že s účinností dnešního dne, tj. 1. prosince 2004, přestávám jakkoliv spolupracovat se serverem www.motorkari.cz a tedy nebudu dále již nic aktualizovat na stránkách www.racing.motorkari.cz ani v žádné z jeho podsekcích.
Když jsem před dvěma roky zahájil spolupráci se serverem www.motorkari.cz, měl jsem dohodu o financování mé činnosti v podobě poloviny peněz z případné reklamy provozující na stránkách racing.motorkari.cz. Jak jste jistě viděli, za ty dva roky byla na stránkách reklama pouze dva měsíce. V posledních týdnech jsem se domluvil s firmou Nokamoto, že by využila prostor stránek racing.motorkari.cz. Při osobní domluvě jsem s touto úspěšnou firmou vše domluvil, bohužel fakturově měl vše zastřešit můj partner - vlastník serveru www.motorkari.cz, který však za mými zády jednal s Nokamotem ve vlastních zájmech. Výsledkem bylo mé podvedení ze strany vlastníka serveru, kterému v těchto dnech běží na hlavních stránkách právě reklama, jenž měla běžet na racing.motorkari.cz.
Pochopitelně, že o celé věci jsem nebyl informován a dozvěděl jsem se její pozadí až zcela náhodně, když jsem opět mluvil při mé návštěvě Hradce Králové se zástupci f. Nokamoto.
Byl jsem podveden, nevím pokolikáté, ale zcela jistě vím, že nadále nechci spolupracovat s lidmi, kteří mě podvádí. Z tohoto důvodu s okamžitou platností končím jakoukoliv spolupráci s www.motorkari.cz a tedy i jakoukoliv činnost na těchto stránkách, které nyní budu navštěvovat již pouze jako obyčejný "surfař" na internetu.
Stránky www.racing.motorkari.cz mi hodně daly, ale i hodně vzaly. Pomocí těchto stránek jsem se seznámil s mnoha skvělými lidmi, za poslední dva roky jsem se dostal do míst, kam bych se například nikdy bez těchto stránek nedostal. Tyto stránky mi ale také hodně vzali. Denně jsem pro ně pracoval minimálně deset hodin. Každý den jsem zapínal své PC okolo 15:00 a vypínal okolo půlnoci, obětoval jsem doslova všechen volný čas, obětoval jsem nejen svou rodinu, ale i dva roky dětství mé dcery, která mi vyrostla před očima. Toto vše jsem si uvědomil až nyní, když jsem se konečně otočil od monitoru mého PC. Za toto vše jsem nalezl z druhé strany partnerství pouze jeden velký podvod.
Mé jméno, můj nick, však ze světa českého internetu nezmizí. I nadále budu pracovat pro motocyklový sport. Mou práci naleznete nejen na webech několika jezdců a týmů, které nyní spravuji, ale hodlám dále pracovat na zpravodajském webu. Doposud nevím jak to bude dále vypadat, zda se bude jednat o zcela nové stránky, či zda to bude formou například týmu Proton KR, který má na svém týmovém webu i zpravodajský servis. Možná tedy vzniknou zcela nové stránky, možná na nějakých již dosud funkčních stránkách naleznete mnoho informací z motocyklového sportu, každopádně z tohoto kolotoče neodcházím nadobro, ale hodlám v něm pokračovat mnohem intenzivněji než doposud (protože o financování již budu rozhodovat dle vlastního uvážení).
Závěrem mi dovolte popřát Vám již nyní hezké Vánoce a šťastný Nový Rok, protože zcela jistě se v letošním roce nový projekt nerozjede a já Vám tak nebudu moci popřát vynikající chvíle při závodech silničních motocyklů. Spuštění nového serveru o motocyklových závodech plánuji na první dny roku 2005.
S posledním pozdravem z www.racing.motorkari.cz,
Racing - Petr Štola PS: Omlouvám se tímto všem výhercům z letošní tipovačky (první desítka), kterým jejich výhry zašlu bohužel pouze, když server www.motorkari.cz zaplatí poštovné a balné. Já financoval všechnu předchozí poštu, včetně rozesílání výher z minulé tipovačky. V tomto již nehodlám pokračovat. Pokud však někdo z www.motorkari.cz balné a poštovné zaplatí, tak své výhry poštou obdržíte. V opačném případě je máte u mne jako v trezoru a pokud se někdy setkéme, například někde na závodech, tak Vám je předám, stejně jako jsem tak již učinil v případě výherce letošní tipovačky, jemuž jsem cenu předal minulý pátek při mé návštěvě Hradce Králové.
Všem výhercům blahopřeji, ostatním děkuji za účast. V soutěžení budeme pokračovat na novém webu.
Dovolte mi také zváraznit sponzory letošní tipovačky. Ceny do této soutěže věnovalo AMK Hořice v Podkrkonoší, MPA Foto, Petr Štola, ale především motocyklový tým AB CARDION Moto Racing, pravidelný účastník Mistrovství Evropy a Mezinárodního Mistrovství ČR. Všem sponzorům za jejich pomoc velmi hodně děkuji.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist